Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Οι πρώτες συλλογικές αντιδράσεις για την αναθεώρηση του Χωροταξικού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που χαρακτηρίζει τους Δελφούς σαν ..νταμάρι εξόρυξης βωξίτη !

Από τον ευρωβουλευτή της ΛΑ.Ε Νίκο Χουντή , την δημοτική παράταξη "Πολίτες στο Προσκήνιο" και τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Άμφισσας (Ε.Ο.Σ.Α)





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ 750 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ AVAAZ.....

Ανώνυμος είπε...

Όλοι να υπογράψουν στο AVAAZ είναι απαραίτητο, αλλά συριζόπουλα τα ίδια κι εσείς με τα μεγάλα κεφάλια κακομήρηδες μην φύγει η καρέκλα ουστ ρε

Ανώνυμος είπε...

9:23, ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ AVAAZ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΤΟ 750 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΑΝ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΕΑΝ 700 ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ Ή ΠΟΛΎ, Ή ΕΑΝ ΑΠΛΆ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΆ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΌΧΙ, ΘΑ ΦΑΒΕΙ. ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΡΊΣΕΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ. ΕΔΩΣΕΣ ΣΕ ΟΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟ 9:23 ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΚΑ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΛΑ ΨΑΡΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΜΠΑΕΙ;