Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Αχτσιόγλου: 11% αύξηση του κατώτατου μισθού και 27% για τους νέους κάτω των 25 ετών

Η Υπουργός Εργασίας, Ε.Αχτσιόγλου

"Προχωράμε σε μια εμβληματική για την κυβέρνησή μας πράξη, στην αύξηση του κατώτατου μισθού, όπως είχαμε δεσμευτεί" επισημαίνει με ανάρτησή στο Twitter η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.


«Προχωράμε σε μια εμβληματική για την κυβέρνησή μας πράξη, στην αύξηση του κατώτατου μισθού, όπως είχαμε δεσμευτεί» επισημαίνει με ανάρτησή στο Twitter η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή τις σχετικές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Προχωράμε σε μια εμβληματική για την κυβέρνησή μας πράξη, στην αύξηση του κατώτατου μισθού, όπως είχαμε δεσμευτεί. Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται πλέον στα 650€, από τα 586€ και τα 510€ για τους νέους έως 25 ετών.Θα ισχύσει για όλους χωρίς ηλικιακές διακρίσεις από 1η Φεβρουαρίου
97 people are talking about this
«Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται πλέον στα 650 ευρώ, από τα 586 ευρώ και τα 510 ευρώ για τους νέους έως 25 ετών. Θα ισχύσει για όλους χωρίς ηλικιακές διακρίσεις από 1η Φεβρουαρίου» τονίζει η κ. Αχτσιόγλου. Σε νέα ανάρτησή της, η υπουργός Εργασίας με γράφημα καταδεικνύει το ποσοστό της αύξησης: «11% αύξηση του κατώτατου μισθού και 27% για τους νέους κάτω των 25 ετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: