Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΙΤΕΑ... ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗ ΠΑΡΕΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΗ Ο ΚΟΣ ΤΑΣΟΣ ΜΕΓΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ…


Μία… περίεργα ετερόκλητη παρέα συγκέντρωσε την προσοχή των Ιτιωτών  που βγήκαν σήμερα Τρίτη μεσημέρι  για βόλτα στην παραλία…

Ο εορτάζων  (Αναστάσιου και Τιμόθεου σήμερα) Τάσος Μέγγος, Τοπικός Σύμβουλος Ιτέας, σύζυγος την Αργυρώς Καρακώστα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ΚΙΝΑΛ, έπιναν  καφέ όχι απλά στο ίδιο μαγαζί, αλλά στο ίδιο τραπέζι και σε κοινή θέα και για πάνω από μία ώρα με τον επίσης υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το ΣΥΡΙΖΑ Γεώργο Αρτινόπουλο, με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας και μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νικόλαο Καϊμάρα και την Αντιδήμαρχο Δήμου Δελφών  Κα Μαίρη Ανδρεοπούλου.
Στην παρέα προστέθηκε σύντομα και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δρόσος Παρασκευάς συγχαίροντας εγκάρδια τον Γ. Αρτινόπουλου για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του με την παράταξη του  Αναγνωστάκη!

Εμείς βρήκαμε τον κ. Μέγγο στο κινητό του και μας είπε ότι επρόκειτο περί, απλά, τυχαίας συνάντησης και τίποτα περισσότερο.
Πάντως, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κος Νικόλαος Καϊμάρας, σχολιάζοντας αυτήν την «τυχαία συνάντηση»  μας υπενθύμισε χαριτολογώντας την «Συμφωνία των ποσοστών»
(Συμφωνία μεταξύ του Ιωσήφ Στάλιν και του Ουίνστον Τσώρτσιλ σχετικά με τη διαίρεση της νοτιοανατολικής Ευρώπης σε σφαίρες επιρροής…)