Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ με τον ΟΦΣΕ (και αυτή είναι μόνο η αρχή).



ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ 
ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!

Η συνεργασία του Λιμενικού Ταμείου Ν Φωκίδας με τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος (ΟΦΣΕ), αποδίδει τους πρώτους καρπούς για την περιοχή μας. Το προσεχές τριήμερο Παρασκευή Σάββατο Κυριακή 130 μέλη του ομίλου θα ευρίσκονται στην πόλη της Ιτέας.
Μαζί τους οι δύο γενικοί γραμματείς του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Διονύσης Τεμπονέρας και Χρήστος Λαμπρίδης καθώς και η νομική σύμβουλος του υπουργείου κ Ελένη Ευαγγελοπούλου.



Την Παρασκευή το απόγευμα στον τρίτο όροφο του Δημαρχείου Ιτέας θα συζητήσουν οι γενικοί με τους επαγγελματικούς φορείς που αναφέρονται στην ζώνη λιμένος, καθώς και με τους εκπροσώπους του ΟΦΣΕ που θα είναι και τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση αυτή.
Το Σάββατο το πρωί πηγαίνουμε στην Γκιώνα στο Κοκκινάρι με τα 4Χ4 των μελών του συλλόγου.


Το βράδυ μετα την κάθοδο στην Ιτέα "παρκάρουμε" σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής όπου το Ρουμελιώτικο γλέντι θα σφραγίσει με τον καλλίτερο τρόπο την αρχή μιας αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας για την περιοχή μας με τον όμιλο ΟΦΣΕ.
Τον νέο χρόνο περιμένουμε τους φίλους του ΟΦΣΕ με τα φουσκωτά αφού η μαρίνα Ιτέας φιλοδοξούμε να γίνει ο τερματισμός, η διανυκτέρευση, η παραμονή των πληρωμάτων όχι μόνο των φουσκωτών σκαφών που πλέουν στον Κορινθιακό αλλά και των γιωτ και ιστιοφόρων που ταξιδεύουν για Ιόνιο.
Σχετικές συζητήσεις με αντίστοιχους ομίλους είναι στην ρότα μας και ελπίζουμε σύντομα να ανακοινώσουμε σχετικά με το θέμα.
Οι κ.κ. Γενικοί του υπουργείου έχουν αποφασιστικά βοηθήσει στην συννενόηση μας με ομίλους και τους ευχαριστούμε.
Ξερουμε, είμαστε βέβαιοι ότι οι επαγγελματίες στην Ιτέα θα ανταποκριθούν με τον καλλίτερο τρόπο στην φιλοξενία των φίλων μας από την Αθήνα.
Αλλωστε είναι γνωστό ότι το 70-80% των ατόμων που μενουν ευχαριστημένα σε έναν τόπο - τοσο κοντά στην Αθήνα- θα ξανάέρθουν στην περιοχή σε σύντομο χρόνο.
Τα παραπάνω είναι μόνο η αρχή. Σύντομα θα ανακοινώσουμε την πορεία έργων που έχουν γίνει παρά τα εμπόδια.
ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!

1 σχόλιο:

Χρήστος Βανδώρος είπε...

Το ώφελος για την περιοχή θα είναι πολλαπλό. Στη συνεργασία του Λιμενικού Ταμείου με τον ΟΦΣΕ συζητήσαμε την διαδικασία δημοσιοποίησης μεσω των ιστοσελίδων περιοδικών αλλά και απλών σελίδων του FB ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΎ ΥΛΙΚΟΎ ΤΗς ΜΑΡΊΝΑς ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΉς ΚΤΛ. κΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΌΝΟς ΣΧΕΔΌΝ ΤΡΌΠΟς ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΊ ΈΝΑ ΕΥΡΎ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΣΕ ΚΑΛΌ ΣΧΕΤΙΚΆ ΕΠΊΠΕΔΟ μεροςτων πολιτών της Αθήνας με την πολη της Ιτέας. Επιπλέον οι πολίτες αυτοί ανήκουν σε αυτούς οι οποίοι "εκμεταλλεύονται σε κάθε ευκαιρία τα κενά της εργασίας των (σαββατοκύριακα) για εκδρομές με κάθε πρόσφορο μέσο.