Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Η νέα X-Class στο Λιβάδι Παρνασσού......


 Η νέα X-Class αψηφά τις δυνάμεις της φύσης και τραβά όλα τα βλέμματα
 επάνω της !!!


H X-Class της Mercedes-Benz είναι το πρώτο πολυτελές pickup και σας περιμένει να τη γνωρίσετε σε ένα μοναδικό περιβάλλον.
Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. έχει ετοιμάσει για εσάς τρείς Χ-Class, στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Power, και σας περιμένει στο Λιβάδι Παρνασσού.
Δοκιμάστε από πρώτο χέρι τις δυνατότητες της Χ-Class στο χιόνι, το χώμα και την άσφαλτο, και απολαύστε μία ειδική off-road διαδρομή, μήκους 2,5 Km, μέσα στον πανέμορφο Εθνικό δρυμό. 


Μαζί της μπορείτε να κινείστε δυναμικά ακόμη και στα δυσκολότερα εδάφη. Είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης στην καθημερινότητά σας και ο καλύτερος φίλος σας στις αυθόρμητες αποδράσεις στον ελεύθερο χρόνο σας.


Υποδεχόμαστε την X-Class, την Mercedes-Benz των pickup και γράφουμε χιλιόμετρα στο βουνό του Παρνασσού σε μια ειδική off-road διαδρομή !!!
Για εσάς που σας συναρπάζουν τα βουνά και οι πεδιάδες και σας αρέσουν οι περιπέτειες, η X­Class μπορεί́ να σκαρφαλώνει μαζί́ σας σε ανηφορικές κλίσεις έως και περ. 100 % και να διατηρεί́ την οδηγική της ευστάθεια σε πλευρικές κλίσεις έως και περ. 49,8°. 

Έτσι, οι εκτός δρόμου διαδρομές προσφέρουν ακόμη περισσότερη οδηγική απόλαυση.

Ραντεβού λοιπόν στο Paramount café, στο Λιβάδι, τα ερχόμενα δυο Σαββατοκύριακα: 
17-18 και 24-25 Φεβρουαρίου.
Εσείς θα μείνετε μόνο στην θεωρία ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: