Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Στον τελικό Κυπέλλου ο Αστέρας Ιτέας κέρδισε 0 - 4 τον Απόλλωνα Ευπαλίου



Του Τάσου Τσόλκα

Νικηφόρα πέρασε από το γήπεδο Μαλαμάτων ο Αστέρας Ιτέας στον επαναληπτικό ημιτελικό επικρατώντας με 0 - 4 του Απόλλωνα Ευπαλίου.

Έτσι σε συνδυασμό και με την νίκη του 4 - 1 στον πρώτο αγώνα προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας 2017-2018, όπου θα συναντηθεί με τον Φωκικό Άμφισσας σε ημερομηνία που θα αποφασισθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο αγώνας αν και έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, σ΄ ένα βαρύ από την βροχή γήπεδο, ήταν σε γενικές γραμμές καλός.

Ο Απόλλων παρ΄ ότι αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς παίκτες του και έχασε λόγω τραυματισμού από το 1΄λεπτό (!) τον αρχηγό του Ηλία Κοντό, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό του, ομάδα της Γ΄ Εθνικής, παίζοντας καλό ποδόσφαιρου.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0 - 0, αλλά στο δεύτερο οι νεαροί παίκτες του ήταν φυσικό να κουραστούν και να παραδοθούν στην ανωτερότητα της επαγγελματικής ομάδας των αντιπάλων του.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Χρήστος Φλέγγας χρησιμοποίησε συνολικά, λόγω απουσιών και βασικών παικτών του, 6 παιδιά από την νέα γενιά του ρόστερ, ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα.

Την προσεχή Κυριακή συνεχίζεται το πρωτάθλημα και ο Απόλλωνας θα αγωνισθεί στο γήπεδο του Χρισσού με τον Αμφισσαϊκό, ενώ ο Δωρικός Μαλαμάτων σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: