Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Σημαντική διάκριση για ξενοδοχείο στο Γαλαξίδι!


Μια σημαντική διάκριση για το Ξενοδοχείο Γανυμήδης στο Γαλαξίδι σαν την υψηλότερη αξιολόγηση πελατών στην κατηγορία Value for Money  στην Στερεά Ελλάδα από τη γνωστή ιστοσελίδα trivag.gr !
ελπίζουμε και άλλα ξενοδοχεία στην Φωκίδα να ακολουθήσουν .....



Ξενοδoχείο "Γανυμήδης", Γαλαξείδι / Hotel "Ganimede", Galaxidi




Ταξίδι στο χρονο με οδηγό τη γευσιγνωσία


Reviewed on Tripadvisor.com

Ήταν μια τυχαία κράτηση που τελικά μας κατέκτησε και δε θέλαμε να φύγουμε...Μέσω booking αναζήτησα ένα δωμάτιο για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα..Με γοήτευσε το γεγονός ότι ήταν σπίτι καπεταναίων και χαρήκαμε πραγματικά που το δωμάτιο μας ταξίδεψε στο χρόνο...υπέροχο άνετο με σύγχρονες ανέσεις και παράδοση...Το περιβάλλον ευχάριστο







,η αυλή με τον κλειστό κήπο ένας μικρός παράδεισος...και ήρθε η ώρα του πρωινού που προσέφερε η ευγενέστατη ιδιοκτήτρια ενημερώνοντας μας για τις γεύσεις που ακολούθησαν...θα επιστρέψουμε σίγουρα να μείνουμε και να γευτούμε τις διαφορετικές γεύσεις στο υγιεινό και γευστικότατο πρωινό!!! Σας ευχαριστούμε για ολα!!!!


Το ξενοδοχείο Γανυμήδης βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος στο κέντρο του Γαλαξειδίου, πέντε μόλις λεπτά από το γραφικό λιμανάκι με τα υπέροχα χρωματιστά νεοκλασικά. Είναι ένα καπετανόσπιτο του 19ου αιώνα με μια ειδυλλιακή αυλή. Η Χρυσούλα, η οικοδέσποινα, φροντίζει τους επισκέπτες με χαμόγελο και ασχολείται η ίδια προσωπικά με την ετοιμασία και το σερβίρισμα του διάσημου πρωινού του ξενοδοχείου. Οι πίτες ζυμώνονται μπροστά στους επισκέπτες, τα φρούτα κόβονται στην ανοιχτή κουζίνα και οι μαρμελάδες παρασκευάζονται όλη την ημέρα ξανά και ξανά για να γεμίσουν τα καλαίσθητα γυάλινα βαζάκια με τις κομψές ετικέτες. Κάθε πρωί σάς περιμένουν θαυμάσιες μαρμελάδες και chutney με φρούτα από το περιβόλι τους, υπέροχα γλυκά του κουταλιού, χειροποίητες πίτες (αυγόπιτα, σπανακόπιτα, μπουγάτσα, γαλατόπιτα κ.ά.), τηγανίτες, γευστικά αλλαντικά, φρέσκα αυγά, ντόπια τυριά, αλλά και απίθανα κουλουράκια, μυρωδάτο τσουρέκι, νόστιμα κέικ και ζεστό φρέσκο ψωμί από τον οικογενειακό φούρνο. Όλα είναι σπιτικά και η εμπειρία ξεχωριστή.

Πληροφορίες Νικολάου Γουργουρή 20, Γαλαξίδι, τηλ. 22650 41328, www.ganimede.gr, fb page: Ξενοδoχείο "Γανυμήδης", Γαλαξείδι / Hotel "Ganimede", Galaxidi

Δεν υπάρχουν σχόλια: