Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Φωκίδα: Σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών μετά από μπλόκο

Image result for κοκαΐνης
Ακόμη μια επιτυχία για το Α.Τ. Ευπαλίου

Στις 12:00 το μεσημέρι σήμερα στη περιοχή του Μαραθιά, σε μπλόκο που έκανε σε ΙΧ αυτοκίνητο κλιμάκιο του αστυνομικού τμήματος με επικεφαλής τον ίδιο τον Διοικητή του Τμήματος Ευπαλίου  συνελήφθη ένα ζευγάρι που επέβαινε σ΄αυτό.
Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο που έγινε αποκαλύφθηκε ποσότητα 150 γραμμαρίων κοκαΐνης σε μορφή «βράχου» δηλαδή ανόθευτη που σημαίνει με την πρόσμιξη μετά με άλλες ουσίες για να διοχετευθεί στο εμπόριο η ποσότητα τετραπλασιάζεται και είναι η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει πιαστεί στη Φωκίδα !
Στη συνέχεια έγινε αστραπιαία έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα στη Ναύπακτο από άνδρες του Α.Τ. Ναυπάκτου  βρέθηκαν ακόμα 200 γραμμάρια χασίς, «πλάκα σοκολάτας» με χασίς και 5000 ευρώ σε μετρητά.
Ο συλληφθείς άνδρας Δ.Κ. ηλικίας 40 ετών μαζί με την συνοδό του οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Ευπαλίου όπου κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Άμφισσας, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών του Ευπαλίου παρουσία Ειρηνοδίκη από την Πάτρα και ειδικού εκπαιδευμένου σκύλου είναι ακόμα σε εξέλιξη.
Εκτιμήσεις υπάρχουν για πιθανούς συνεργάτες και… άλλα ευρήματα ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: