Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Με υδροπλάνα από τον Άγιο Κωνσταντίνο...... Φθιώτιδας στα νησιά του Αιγαίου!

agios_konstantinos_fonografos (8)

Η λειτουργία  Υδατοδρομίου στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας αναμένεται να δώσει νέα πνοή ανάπτυξης στον τόπο. Οι ενέργειες του Δημάρχου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ι. Συκιώτη  και της δημοτικής Αρχής γενικότερα, θέτουν νέες βάσεις στον τουρισμό της περιοχής.


Οι προοπτικές φαίνεται να είναι πολύ καλές αφού θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας ενώ ο Άγιος Κωνσταντίνος θα αποτελέσει έναν σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο- συμπληρωματικά με τα δρομολόγια πλοίων προς τις Βόρειες Σποράδες –  με όσα αναμενόμενα οφέλη για τους επαγγελματίες  της περιοχής.

agios_konstantinos_fonografos (2)

Οι κάτοικοι από γειτονικούς νομούς και κυρίως της Αττικής θα έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν την μετάβαση στα νησιά του Αιγαίου περνώντας από τον Άγιο Κωνσταντίνο.
Όλα αυτά βέβαια, αν το εν λόγω εγχείρημα υποστηριχτεί τόσο από τον Δήμο όσο και από τους κατοίκους  και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής και δεν υποπέσουν σε λάθη του παρελθόντος που κινούνταν σε πρακτικές της ”αρπαχτής” των διερχομένων.
Τον  κόσμο που θα έρχεται   θα πρέπει να τον  υποδέχονται, να φιλοξενείται και να εξυπηρετείται με σεβασμό και παρέχοντας του ποιοτικές, ανταγωνιστικές  υπηρεσίες και προϊόντα. Όχι στην λογική ότι είναι περαστικός και ας του πάρουμε τα χρήματα όπως γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια στον Άγιο Κωνσταντίνο , στα  Καμένα Βούρλα κοκ….
Στα διαδικαστικά τώρα, ο Δήμος Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου και η Hellenic Seaplanes έχουν ξεκινήσει ήδη την διαδικασία αδειοδότησης του Υδατοδρομίου Αγίου Κωνσταντίνου και αναμένονται να ανακοινωθούν συγκεκριμένες πράξεις το επόμενο χρονικό διάστημα. 

http://fonografos.net/


Δεν υπάρχουν σχόλια: