Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Αντόνιο Κάστρο: Ο εκατομμυριούχος γιος του Φιντέλ με το πανάκριβο γιοτ και τα πούρα

Αντόνιο Κάστρο: Ο εκατομμυριούχος γιος του Φιντέλ με το πανάκριβο γιοτ και τα πούρα
Χλιδάτη ζωή

Βασιλικές διακοπές με ένα γιοτ πενήντα μέτρων  - Τον Μάιο του 2015 προκάλεσε σάλο με τις διακοπές του στη Μύκονο και την Αλικαρνασσό

Όταν οι άνθρωποι στην Κούβα ζουν με 20 δολάρια το μήνα, ο γιος του Κάστρο διαθέτει περιουσία τουλάχιστον 900 εκατομμυρίων δολαρίων, κάνει διακοπές στη Μεσόγειο με πανάκριβα γιοτ, σωματοφύλακες και καπνίζει πούρα μεγάλων διαστάσεων. 

Χαρακτηριστικό ήταν περυσινό δημοσίευμα του therealcuba.com που φιλοξενούσε ρεπορτάζ με τη ζωή του και είχε τίτλο: «Οι χλιδάτες διακοπές εκατομμυρίων του γιου του Φιντέλ Κάστρο, όταν οι Κουβανοί λιμοκτονούν». 

Οι φωτογραφίες από το πέντε Αστέρων ξενοδοχείο στην Αλικαρνασσό αποτυπώνουν... το αληθινό πρόσωπο του κομμουνισμού. Πριν, ο ίδιος απολάμβανε διακοπές στη Μύκονο. 

Ο Antonio Castro Soto del Valle είναι το έβδομο από τα δέκα παιδιά του Φιντέλ Κάστρο. Οι φίλοι του τον αποκαλούν Τόνι και θεωρούνταν το αγαπημένο παιδί του Φιντέλ.

Το υπερπολυτελές σκάφος του Τόνι μπορεί να ενοικιαστεί κατά 50.000 δολάρια την ημέρα.Παραμένει άγνωστο αν το ενοικιάζει ή το έχει αγοράσει. 







ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού το λέει ο Θέμος Αναστασιάδης