Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστήρια Επιστολή προς το Γ.Ν.Άμφισσας /Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική.




Στις δύσκολες στιγμές που ζούμε και ως άτομα/μονάδες και ως οικογένειες στην πολύπαθη Ελλάδα και πόσο μάλλον στον ποιο δύσκολο νομό που υπάρχει και εννοώ τον Νομό Φωκίδας κάποιοι δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν απο την ψυχή τους.

Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε την Μαία του Κ.Υ.Ιτέας Κα Ελένη Κουτρούλη για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που παρασχέθηκαν στην σύζυγο μου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Να ευχαριστήσουμε τον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο του Γ.Ν. Άμφισσας Κο Αντρέα Πολίτη που ήταν συνεχώς δίπλα της και ιδιαιτέρως σε κάποιες "δύσκολες" ώρες που περάσαμε να είναι εκεί , να ευχαριστήσουμε τον ίδιο Ιατρό για την πολύ γρήγορη αντίδραση του σε όποιο μικροπρόβλημα υπήρχε με τελικό αποτέλεσμα να κρατάμε στα χέρια μας ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η Σύζυγος να χαίρει άκρα υγείας.

Να ευχαριστήσουμε τον Μαιευτήρα - Γυναικόλογο του Γ.Ν. Άμφισσας Κο Γιώργο Καράμαλη που ήταν εκεί για εμάς.

Τις Μαίες της Μαιευτικής κλινικής του Γ.Ν. Άμφισσας για την υποστήριξη είτε κατά την διάρκεια των ελέγχων της κυήσεως είτε κατά την διάρκεια του τοκετού είτε κατά την διάρκεια της παραμονής μας στην Κλινική.
Τις στάθηκαν όπως κάνουν οι αδερφές.

Σίγουρα στο Γ.Ν. Άμφισσας υπάρχουν αρκετά προβλήματα αλλα εμείς , οι Πολίτες έχουμε την δύναμη να βοηθήσουμε το Ίδρύμα έτσι ώστε να ορθοποδήσει και να ανακτήσει την παλιά του αίγλη.

Οικογένεια Ευάγ.Κοντογέωργου.
Ιτέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: