Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Δυνατό και συγκινητικό τουρνουά πόλο στην Ιτέα-«Μας βλέπεις από ψηλά, στο αφιερώνουμε»

Δυνατό και συγκινητικό τουρνουά πόλο στην Ιτέα-«Μας βλέπεις από ψηλά, στο αφιερώνουμε»


Οι ομάδες και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο star.gr

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας με την συμμετοχή 4 ομάδων:
-Ναυτικός Όμιλος Ιτέας
-Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας
-Ολυμπιάδα Πετρούπολης
-Τρίτων Α.Ο. Αμαρουσίου
 
Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί σύντομα και στην Ιτέα ευελπιστούν να καθιερωθεί το συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του συλλόγου που αγωνίζεται φέτος στη Β' κατηγορία!
"Το αφιερώνουμε στον Κωνσταντίνο που έφυγε νωρίς και σε όλα τα νέα παιδιά"
Ο προπονητής πόλο του Ν.Ο. Ιτέας, κύριος Δημήτρης Κουλομπούρος, μιλώντας στο star.gr, δήλωσε πως «το τουρνουά είναι μια ευκαιρία για την ομάδα του να δώσει δύσκολα φιλικά απέναντι σε δυνατές και καταξιωμένες ομάδες, να βελτιωθεί και να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες της». Στόχος τους, όπως είπε ο ίδιος, είναι να έρθουν τα νέα παιδιά πιο κοντά στο άθλημα.
«Το τουρνουά εκτός από πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός για την Ιτέα είναι ταυτόχρονα και δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς ενός σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου, του Κωσταντίνου Ξανθάκου,  ο οποίος έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας», πρόσθεσε ο κ.Κουλομπούρος.
"Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας το τουρνουά - Μας βοηθάει από ψηλά ο Κωνσταντίνος"
Συγκινημένος αναφέρθηκε στον συναθλητή του, Κωνσταντίνο Ξανθάκο, και ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Γιογάκης.  «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και καταπληκτικός αθλητής, ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της πόλης μας. Ξέρω ότι από κει ψηλά μας παρακολουθεί και μας βοηθάει. Δεν τον ξεχνάμε θα είναι πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας.  Του αφιερώνουμε το τουρνουά και κάθε παιχνίδι μας από δω και στο έξης», είπε χαρακτηριστικά και έδωσε το δικό του ραντεβού με τον κόσμο για το μεγάλο αθλητικό γεγονός.
«Είμαστε ένας όμιλος με μεγάλη ιστορία και προσπαθούμε μετά από μια μικρή αποχή στο άθλημα της υδατοσφαίρισης να ανασυνταχθούμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, ώστε ο κόσμος της Ιτέας που είναι πάντα δίπλα μας, να δει από κοντά την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας», είπε από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Γιογάκης στο star.gr.
Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: