Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΙΤΕΑ… ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!

Μετά από αίτημα των τεσσάρων Σύμβουλων θα γίνει το Τοπ. Συμβούλιο της Τέταρτης!

Μετά από αίτηση των συμβούλων για συζήτηση σε σοβαρά θέματα της πόλης κάναμε το παραπάνω αίτημα το οποίο συμπεριλήφθηκε αυτούσιο στα θέματα του τοπικού συμβουλίου

ΑΙΤΗΜΑ
Των Τοπικών Συμβούλων
Της Δημοτικής Κοινότητας
ΙΤΕΑΣ                                                                                                     ΙΤΕΑ 21/11/2016

 Προς τον
Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
Κο. Γουώρθ Τζων-Τάουσεντ
Κοινοποίηση:
1. Αντιδήμαρχο Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ
κα. Πιλάλα- Τσακίρη Τριανταφυλλιά

ΘΕΜΑ: Θέματα για την σύνταξη πρόσκλησης του επόμενου Τ.Σ. της Δ.Κ. Ιτέας.
ΣΧΕΤ:  Το αριθ.πρωτ. 27444/15-11-2016 έγγραφο του Προέδρου της Δ.Κ. Δελφών.


Κε Πρόεδρε του Τοπικού Συμβουλίου
Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού εγγράφου σας, σας προτείνουμε τα κάτωθι θέματα, προκειμένου να συζητηθούν στο επόμενο Τοπικό Συμβούλιο εντός ημερήσιας διάταξης.

  1. Γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου για την Ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με έδρα την Ιτέα.
  2. Προτάσεις για την ύπαρξη Μεταβατικού χρονικού σταδίου για την εφαρμογή του Νόμου 2971/2001 που αφορά τα καταστήματα του Παραλιακού Μετώπου της Ιτέας.
  3. Διανοίξεις οδών, οι οποίες προβλέπονται στο εγκεκριμένο σχέδιο πόλης της Ιτέας του 1927 λαμβάνοντας υπ’ όψη τις σχετικές τροποποιήσεις σε αυτό.
  4. Ασφαλτοστρώσεις οδών με κλείσιμο στις λακκούβες .
  5. Αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου στο δίκτυο ύδρευσης.
  6. Ενημέρωση από την κα Αντιδήμαρχο του Τοπικού Συμβουλίου για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Κ.Α.Σ. (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) κατά την τελευταία συνεδρίασή του για όσα αφορούν το Γ.Π. Σχέδιο της Ιτέας.
  7. Προτάσεις για την διεκδίκηση ποσού που απέμεινε στο Δήμο Δελφών από τα Αντισταθμιστικά τέλη των Μεταλλείων για την περίοδο 2014-2015, από την Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ.

                                       Οι Σύμβουλοι της Δ.Κ. Ιτέας

  1. Αναστάσιος Μέγκος                          
  2. Μαρία Καλπούζου                                
  3. Ιωάννης Λύτρας                                                         
  4. Νικόλαος Οικονόμου                          


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χιλια μπραβο. Μην σταματησετε την προσπαθεια ο,τι εμποδια και να βρειτε. Δεν υπαρχει αλλη λυση οπως βλεπετε. Μονο οσοι αγαπουν την πολη θα την βγαλουν απο την συνεχη μιζερια που βρισκεται δεκαετιες τωρα σε συγκριση με αντιστοιχες παραλιακες πολεις. Τοσα χρονια φυσουσε αδιαφορια. Πισω ισως και απο συμφεροντα οχι μονο μεγαλοκαρχαριων αλλα και απλων ανθρωπων που τους βολευε η ανυπαρξια αρχων.Σπαστε αυτον τον φαυλο κυκλο οσοι δημοτικοι αρχοντες αγαπατε την πολη.Μπορει να γινει στολιδι και πολος ελξης ποιοτικου τουρισμου ,εστω και ημερησιου. (Γιατι και ο ημερησιος τουρισμος θελει ενα πιατο αξιωσεων να φαει. Οπως συρρεουν ολοι στο Γαλαξιδι που η ποιοτητα φαγητου ειναι σκαλες ανωτερη, με μαγειρες και εστιατορια με συγχρονη αισθητικη). Οι Ιτιωτες εχουν αποδεχτει τη μοιρα τους, και αρκουνται σε χαμηλου επιπεδου υπηρεσιες. Δεν αξιζει στην πανεμορφη Ιτεα τετοια τυχη!Και τα επτα θεματα που θετετε, καινε την Ιτεα ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕς ΠΙΣΩ.Μην τα παρατησετε.....

Unknown είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε, δεν κάνουμε πίσω πάμε μόνο μπροστά,σας θέλουμε δίπλα μας η Ιτέα θα γίνει αυτό που της αξίζει,οι Τοπικοί Σύμβουλοι είμαστε μια γροθιά,θέλουμε τους πολίτες δίπλα στις μάχες μας,ελάτε στα Τοπικά Συμβούλια να κάνουμε την Ιτέα την πόλη του μέλλοντος.