Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ο κ. Δρακάκης εξαντλεί κάθε όριο αντιπολιτευτικής τακτικής με “θύματα” ερασιτεχνικά σωματεία...


Είναι η δεύτερη φορά που ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Απολλώνειο Φως – Καθαρή Λύση” κάνει σχετική καταγγελία που αφορά την κίνηση του λεωφορείου που έχει στην κατοχή του ο Δήμος Δελφών.

Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι όταν με το εν λόγω όχημα είχε μεταφερθεί η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟ Ιτέας για τους τελικούς της Γ΄ εθνικής,















ενώ τώρα αφορά τη μεταφορά ποδοσφαιρικής ομάδας για τις ανάγκες του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φωκίδας και πιο συγκεκριμένα του Φωκικού από την Άμφισσα στα Μαλάματα (για αυτό η ταλαιπωρία κατά την επιστροφή που αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση).


Το γεγονός εν συντομία έχει ως εξής: Η ομάδα του Φωκικού ζήτησε το λεωφορείο του Δήμου για τη μεταφορά της στο γήπεδο των Μαλαμάτων, κάτι που άλλωστε είχαν κάνει και άλλες ομάδες σε προηγούμενες αγωνιστικές. Ωστόσο, αν και η ομάδα έφτασε κανονικά στο γήπεδο, μετά την καταγγελία του κ. Δρακάκης και πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού έκανε την εμφάνισή του περιπολικού του τμήματος Ευπαλίου που δεν επέτρεψε την επιστροφή της αποστολής με το όχημα. Το λεωφορείο, με τον οδηγό μόνο, αρχικά οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου και στη συνέχεια έγυγε για Άμφισσα χωρίς τους παίκτες οι οποίοι αποχώρησαν τελικά με αυτοκίνητα φιλάθλων που είχαν ακολουθήσει την ομάδα.

Το γεγονός ενόχλησε έντονα τόσο τους ανθρώπους του Φωκικού όσο και τη δημοτική αρχή. Και αυτό, αν και είναι γνωστό ότι δεν επιτρέπετε τέτοια χρήση του λεωφορείου, διότι η καταγγελία έγινε από σύμβουλο του Δήμου Δελφών για μία περίπτωση που αφορά στη βοήθεια ενός ερασιτεχνικού σωματείου στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε και ενώ είναι γνωστό ότι σχεδόν το σύνολο των Δήμων εφαρμόζουν την ίδια πρακτική.

 Όπως μάλιστα ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο κ. Δρακάκης εξαντλεί κάθε όριο αντιπολιτευτικής τακτικής με “θύματα” ερασιτεχνικά σωματεία για ένα λεωφορείο που έχει ο Δήμος στην κατοχή εδώ και αρκετά χρόνια -από την εποχή του καποδιστριακού Δήμου Ιτέας- για το οποίο βγήκαν πινακίδες μόλις πριν έναν χρόνο και έχει χρησιμοποιηθεί μία! φορά για λόγους που επιτρέπει η σχετική νομοθεσία.
Όσο για τους ανθρώπους του Φωκικού υπήρξε ακόμη και η σκέψη για δάκτυλο άλλης ομάδας κάτι που όμως θεωρούν τελικά μάλλον απίθανο αφού το λεωφορείο έχει ήδη χρησιμοποιηθεί και από άλλους συλλόγους και υπολογίζεται και για μελλοντικές μετακινήσεις σε μεγάλες αποστάσεις.
Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση από καμία πλευρά.
http://www.amfissaface.gr/



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..ΑΦΟΥ Ο ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΩΣ ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ !!!!!
ΓΙΑ ΜΕΣΑ.. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ !!!!!!!!!!!
ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ????????

ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ - ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ είπε...

Kύριοι υπέυθυνοι του ΚΑΡΤΕΡΙΑ
Εφόσον αναδημοσιεύετε το θέμα της παράνομης κίνησης του κρατικού αυτοκινήτου αναρτήσατε και την απάντησή μου στο σχετικό δημοσίευμα η οποία έχει ως ακολούθως :


Kύριε Διευθυντά του AMFISSAFACE και ειδικέ σύμβουλε του Δημάρχου εκπλήσσομαι με το θράσος σας ως δημοτική αρχή να σχολιάζετε αρνητικά τις ενέργειές μου καθότι καθήκον και υποχρέωσή μου είναι ως Δημοτικος Συμβουλος να διασφαλίσω τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών .. Οταν ο Δήμαρχος και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κα Ανδρεοπούλου γράφουν στα παλαιότερα των υποδηματων τους τον νόμο χάριν μικροπολιτικών και ψηφοθηρικών σκοπιμοτήτων!!! Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δέυτερη αλλά για πολλοστή φορά κάνουν πολιτική με ξένα κόλυβα. Κε Δήμαρχε και Κα Αντιδήμαρχε εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τα αθλητικά σωματεία να βάλετε προσωπικά το χέρι στην τσέπη και από τον μισθό που λαμβάνετε το οποίο μισθό σας τον πληρώνουμε εμείς οι πολίτες να βοηθήσετε και όχι να χρησιμοποιείτε τα κρατικά αυτοκίνητα και να επιβαρύνετε και επιπλέον τον δημοτικό προυπολογισμό και να χρησιμοποιείτε και οδηγούς επιπλέον αποσπώντας τους από τα κύρια καθήκοντα των από τις καθημερινές εργασίες των, που ο Δήμος τους έχει ανάγκη προκειμένου να κάνετε τα ρουσφέτια σας. Επίσης και το πιό σημαντικό προκειμένου να κάνετε την ψηφοθηρία σας είστε τοσο ανεύθυνοι και δεν υπολογίζετε τίποτα. Αναλογιστήκατε ποτέ ότι εάν γίνει ένα ατύχημα οι ασφάλειες δεν αποδέχονται τίποτα καθότι παρανόμως κινείται το όχημα; Aναλογιστήκατε ποτέ την ευθύνη του οδηγού και των επιβαινόντων σε περίπτωση ατυχήματος; Φυσικά και όχι διότι μπροστά στην προσωπική σας βολή δεν υπολογίζετε τίποτα και προσπαθείτε μάλιστα να στρέψετε τεχνιέντως τα αθλητικά σωματεια εναντίον μου τα οποία επι της ουσίας επροστάτευσα από τις ανοησίες και την πλήρη ανευθυνότητά σας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ