Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Επιστολή του περιφερειάρχη Κ.Μπακογιάννη για το νοσοκομείο Άμφισσας στον Υπουργό Υγείας


«Λύσεις τώρα, όχι ευχές»

«Ανθρώπινες ζωές του Νομού Φωκίδας καθημερινά τίθενται σε κινδύνους, ασθενείς και οι συγγενείς ταλαιπωρούνται αφάνταστα, ενώ το αίσθημα ανασφάλειας επιτείνεται», επισημαίνει. «Τα προβλήματα της Φωκίδας δεν μπορούν να περιμένουν πλέον, δεν μπορούν κα




 «Τα προβλήματα της απομονωμένης και αντικειμενικά διαχρονικά αδικημένης από το κεντρικό κράτος Φωκίδας δεν μπορούν να περιμένουν πλέον, δεν μπορούν και δεν αντέχουν άλλες  αναβολές, ατέρμονες συζητήσεις και άνευ ουσίας διαβουλεύσεις», τονίζει σε επιστολή του προς τον υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Ολόκληρη η επιστολή στην εφημερίδα ΩτΦ του Σαββατοκύριακου που κυκλοφορεί στα περίπτερα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Κος Μπακογιάννης υπέγραψε πέρυσι να ανοίξουν οι μπάρες στην Καμιώτισσα να γινει το λιμάνι της Ιτιάς βωξιτικές εγκαταστάσεις. Όχι για να στηρίξει τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που στήριζαν και οι πρόγονοί του και όλο το σαπιο κατεστημένο που βούλιαξε την Ελλάδα, αλλά λέει για να στηρίξει την επιχειρηματικότητα.

Έτσι μεγάλε ηγέτη. Ολος ο Νομός Φωκίδας για 300 θέσεις εργασίας στους εκλεκτούς σου και να σκιστούν οι ανίκανοι του ΣΥΡΙΖΑ να φτιάξουν Νοσοκομείο για τριακόσιες οικογένειες. Έτσι τοσα χρόνια οι δασκαλοί σου ξεσκισαν τον τοπο, τον φτώχυναν, τον ερημωσαν διορίζοντας όλα τα ορεινα στην Αθήνα και τωρα εχεις μουτρα και μιλάς.

Ελα και εσυ στην Φωκίδα για εξουσια. Θα φας καλά αλλα δεν ξέρω αν θα φας αυτό που θα ήθελες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ...

jame είπε...

Το οτι σε αυτη τη χωρα, κανενας δεν αναγνωριζει τιποτα στον απεναντι, ολοι ξερουν τα παντα, και ολοι ειναι εχθροι πλην αυτων που ψηφιζω, μας καταντησε οπως μας καταντησε. Ας τους κλεισουμε τους βωξιτες , ας μην στελνουμε επιστολες για το νοσοκομειο και ας ερθουν οι κυριοι που τα ξερουν ολα να σωσουν την Φωκιδα. Αλλα οσο περισσοτερη ειναι η τζαμπαμαγκια του καθενα, τοσο πιο υποβαθμισμενο ειναι το μερος που ζει.

Ανώνυμος είπε...

Jame , Σε έχω παρεξηγήσει ή δεν πατάς σε μπερντέ; Όσο χαζός και να είναι κάποιος, με τόσα που έχουν γίνει ειπωθεί και δημοσιευτεί τα τελευταία πέντε χρόνια δεν θα έγραφε αυτά που γράφεις. Είτε γιατί θα έπρεπε να έχει καταλάβει την αλήθεια, είτε ότι ο Γκέμπελ των γερμανοτσολιάδων για την Φωκίδα ψόφησε. Το μέρος που ζούμε είναι από το 1940 μέχρι σήμερα το πιο υποβαθμισμένο στην Ελλάδα. Για πες μας μεγάλε που έκανες την ανάλυση ποιοι είναι τόσα χρόνια οι κουμανταδόροι του τόπου και ποιοι είναι οι τσάμπα μάγκες που ευθύνονται για αυτό; Δεν είναι οι Μπακογιάννηδες και κάτι παπαγάλοι που γράφουν σαν και εσένα; Οι βωξίτες κυριαρχούν από τότε και μέχρι σήμερα. Να στείλουμε επιστολές για το Νοσοκομείο αλλά να μην έχουμε λίγο πριν βάλει κάτι ηλίθιους γραφιάδες της Περιφέρειας να υπογράψουν να ανοίξει η Καμιώτισσα, να κρατήσουμε θαμμένο τον τόπο όπως τόσα χρόνια, για βγάλουν περισσότερα λεφτά αυτοί που έχουν αποδειχτεί αφεντικά τους μεταφέροντας τον βωξίτη με καράβι για φτηνότερα στέλνοντας στο σπίτι τους 60 ακόμα οικογενειάρχες φορτηγατζήδες όπως έχουν ήδη προσπαθήσει να κάνουν δύο τρείς φορές. Σε όλο τον κόσμο μεγάλε, μετά από πενήντα χρόνια συνταγής που έχει εξαθλιώσει ένα τόπο, τον έχει ερημώσει και με αυτή την δικαιολογία εδώ και πέντε τουλάχιστον χρόνια προσπαθούν να του κλείσουν το Νοσοκομείο, πρώτα θα άλλαζαν την συνταγή να μείνει κόσμος πίσω για να υπάρχει λόγος να υπάρχει Νοσοκομείο και μετά θα έκαναν τον μάγκα στην τσάμπα μάγκα. Αν δεν είναι ο Μπακογιάννης τσάμπα μάγκας με τον συνδυασμό και μόνο αυτών των δύο πράξεών του, πώς αλλιώς ορίζεται ο τσάμπα μάγκας; Κατάλαβες Jame ότι η κατάσταση για τα αφεντικά είναι τόσο χάλια που ότι και να γράψουν πια οι παπαγάλοι, δεν ευσταθεί ούτε για τους ηλίθιους. Και σίγουρα δεν είσαι και εσύ λαμόγιο των βωξιτών. Και μόνο η καραμέλα ότι κάποιοι θέλουν να κλείσουν τους βωξίτες ;;;;;;;;; Ενώ κανένας δεν έχει ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο, από την πρώτη στιγμή όλοι μιλάνε για ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ (ξέρεις αυτή την λέξη;) κάποιοι άθλιοι κοροιδεύουν τους χαζούς και τους αγράμματους που τους πιστεύουν με αυτή την καραμέλα. Και εσύ ρε μεγάλε μετά από τόσο καιρό που σταμάτησαν ακόμα και τα παπαγαλάκια του καφενείου επιμένεις; Άστο να πάει στο διάολο γιατί έχει αποδειχτεί με σφραγίδες και υπογραφές των λακέδων των βωξιτών μέσα από αποφάσεις σαν την Καμιώτισσα και τα Χωροταξικά ότι οι βωξίτες θέλουν να κλείσουν την Φωκίδα, να ψοφήσουμε όλοι ή να φύγουμε να πάρουν τον πλούτο χωρίς καμία υποχρέωση.
Βοήθαμε να καταλάβω αλλιώς καλά το λέει ο 2:34. Θα φάτε καλά αλλά δεν ξέρω αν θα φάτε αυτό που θέλετε ή ότι σας αξίζει.