Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Όταν το «ζόμπι» γυμνάζεται και η «Δρακουλέσκου» παίρνει πρωινό - ΦΩΤΟ

Όταν το «ζόμπι» γυμνάζεται και η «Δρακουλέσκου» παίρνει πρωινό
Φρίξος Δρακοντίδης , Ζέτα Κατωπόδη


Εμφανίσεις με βερμούδες, σκληρά προγράμματα εκγύμνασης, αλλά και δείπνα με λευκό κρασί, θαλασσινά και κύριο πιάτο την Ελλάδα από τους επικεφαλής των ελεγκτών - Γυμναστική για... παράφρονες πριν μας «τρελάνουν»

Σκληρά προγράμματα εκγύμνασης… για παράφρονες, δείπνο με κρασιά και θαλασσινά υπό το φως των κεριών, παρουσία στα meetings με σορτς παραλίας και T-shirt, αλλά και το πρώτο χαμόγελο που φώτισε το πρόσωπο της σκληρής Ντέλια Βελκουλέσκου. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα παραλειπόμενα των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό χρέος, όπως τα κατέγραψε το «ΘΕΜΑ». 
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ» 
08.30 Παρασκευή

Είναι σκληρή και το δείχνει. Ψυχρή και ανέκφραστη, η Ντέλια Βελκουλέσκου  αποχωρεί από την αίθουσα του εστιατορίου συνοδευόμενη από συνεργάτη της. Ενα μικρό μπολ με δημητριακά και άπαχο γάλα ήταν όλο το πρωινό της

Βράδυ Πέμπτης στο «Milos» του «Hilton». Και εγένετο… θαύμα. Η απρόσιτη και ανέκφραστη Ντέλια χαμογελά. Αν το φωτογραφικό ντοκουμέντο δεν αποτελούσε αδιάσειστο στοιχείο του ρεπορτάζ, η είδηση κάλλιστα θα μπορούσε να διαψευστεί με στυλ αλά Βαρουφάκη. Ας όψεται το άφθονο λευκό κρασί, οι εκλεκτοί θαλασσινοί μεζέδες και η καλή παρέα - οι τρεις λόγοι που οδήγησαν στη μεταμόρφωση της Ρουμάνας εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Οχι, όμως, για πολύ. 

 Η παρουσία των εκπροσώπων των θεσμών στο «Milos» μοιάζει περισσότερο με σύναξη επτά ανθρώπων που είχαν καιρό να βρεθούν μαζί παρά με συνάντηση σκληρών τεχνοκρατών με... κυρίως πιάτο την τύχη της Ελλάδας. Σαν ένα reunion παλιών συμμαθητών που βρήκαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά. 


ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: