Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Σε δίκη παραπέμπονται πρώην αιρετοί του Δήμου Δελφών μετά από ρεπορτάζ του zougla.gr


Σε δίκη παραπέμπονται πρώην αιρετοί του Δ. Δελφών μετά από ρεπορτάζ του zougla.gr  Xρήστος Μαζάνης Στο σκαμνί του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας θα κάτσουν στις 13 Ιανουαρίου του 2015 πρώην αιρετοί και υπάλληλοι του Δήμου Δεφλών μετά από ρεπορτάζ του zougla.gr. Mεταξύ αυτών και ο παραιτηθείς πρώην δήμαρχος Δελφών Νικόλαος Φουσέκης.

Πρόκειται για τους Ασημακόπουλο Ασημάκη (πρώην δήμαρχος Άμφισσας), Ευθύμιο Βλαχοδημητρίου, Ευστάθιο Μαντζώρο, Δημήτριο Προβιά (πρώην αντιδήμαρχος Άμφισσας), Παναγιώτα Λαΐνη (αντιδήμαρχος οικονομικών) και Δημήτριο Κοΐβαρη (προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών).

Η κατηγορία για την οποία παραπέμπονται σε δίκη είναι παράβαση καθήκοντος δια παραλείψεως.Οι παραπάνω κατηγορούνται ότι επέφεραν με την ανοχή τους οικονομική ζημιά στον Δήμο

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε αποκαλύψει το zougla.gr και αφορούσε στην παράνομη παροχή ρεύματος σε παράνομο καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Άμφισσας. Από τη δημοσιογραφική έρευνα προέκυψε ότι ο Δήμος Δελφών πλήρωνε το ρεύμα στον αυθαίρετο καταυλισμό.

Διαβάστε όλα τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του zougla.gr για τον Δήμο Δελφών:

Μάστιγα οι κλοπές μετάλλων στην Άμφισσα

Eμφύλιος στην Άμφισσα για μια χούφτα μέταλλο

Άμφισσα: Ρομά έκαναν φύλλο και φτερό παλαιά οχήματα του Δήμου Δελφών

Πάρτι με τα οχήματα του Δήμου Δελφών

Τι συμβαίνει με τα κρατικά οχήματα του Δήμου Δελφών;
Ντου του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. στον Δήμο Δελφών μετά τα ρεπορτάζ του zougla.gr
Δήμος κερνάει, πολίτες πληρώνουν

Όργιο παρανομίας στους Δελφούς


Διαπλοκή στον Δήμο Δελφών

Στο σφυρί για 50 ευρώ το ιστορικό Χάνι της Γραβιάς στη Φωκίδα


Έχτιζαν βίλες σε αρχαιολογικό χώρο

Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Δελφών

Παραπέμπεται σε δίκη ο δήμαρχος Δελφών

Πρόταση «κόλαφος» τoυ Αντιεισαγγελέα Εφετών Λαμίας για τον δήμαρχο Δελφών
 
zougla.gr
                 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
ΑΣ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΕΣ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ. ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΘΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ. ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΒΓΕΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΡΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΑΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ. ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΘΛΙΟΙ. ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΙΟΙ ΡΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΚΙΔΙΩΤΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΚΙΔΙΩΤΕΣ ΞΕΦΩΚΙΔΙΩΤΕΣ ΓΥΦΤΟΨΗΦ'ΕΙΝ'.ΔΩΣΑΤΕ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΝΑ ΙΔΕΙΣ Ο ΦΑΚΟΣ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΣ ΓΥΦΤ'Σ.ΙΙΙΙΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΖΑΓΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 9.54 ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΕ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ . ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!