Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Καλοσκοπή… Από Καλή (κατά το δυνατόν) σκοπιά. Από αναγνώστη

Άποψη Καλοσκοπής

          Αυτή η στήλη έχει σαν σκοπό να μεταφέρει ειδήσεις, σχόλια, παραλειπόμενα και ό,τι άλλο προκύψει από τον χώρο της Καλοσκοπής, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.
          Την περασμένη Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας των Τοπικών Συμβουλίων της Δ.Ε. Γραβιάς στο Πνευματικό Κέντρο Γραβιάς παρουσία του νέου Δημάρχου Δελφών κ. Θανάση Παναγιωτόπουλου και της νέας Αντιδημάρχου κ. Μαίρης Ανδρεοπούλου. Τα μέλη των Τ.Σ. αναφέρθηκαν, με συντομία, σε διάφορα προβλήματα των κοινοτήτων τους.
          Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος της Καλοσκοπής κ. Κώστας Ματθαίου αναφέρθηκε σε καθαρισμό αυλακιών. Ο σύμβουλος κ. Κώστας Χαμηλός αναφέρθηκε στην ανάγκη να γίνονται, από τώρα και στο εξής, οι συνεδριάσεις του Τ.Σ. Καλοσκοπής, τουλάχιστον μια φορά τον μήνα δημόσια για να μπορούν να τις παρακολουθούν οι κάτοικοι της κοινότητας, όπως, άλλωστε, προβλέπει ο «Καλλικράτης». Απουσίασε ο τέως πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος του Τ.Σ. κ. Δημήτρης Τσιαμπάς.
          Ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος είναι γνωστός σε όλους. Η Αντιδήμαρχος  κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου διετέλεσε πρόεδρος του Τ.Σ. Στρώμης για δυο περιόδους, είναι πολύ γνωστή για τη δράση της και ιδιαίτερα αγαπητή στα χωριά της Δ.Ε. Καλλιέων. Ως Αντιδήμαρχος έχει στην ευθύνη της τις Δ.Ε. Γραβιάς και Καλλιέων.
          Καλή επιτυχία σε όλους.
          Παρεπιπτόντως, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την θέλησή του να γράψει τα ονόματα των δρόμων της συμπρωτεύουσας και στα τουρκικά. Άραγε ζουν τόσοι πολλοί Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη, ή μην άλλο τι βασανίζει τον νου του δημάρχου;
το αδέσποτο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατι αλλο βασανιζει τον δημαρχο Θεσσαλονικης . Μηπως ανακαλυψε οτι οι τουρκοι ειναι περισσοτερο αντρες απο τους Ελληνες και θελει να πιασει συμπαθειες για οφελος του ?? Η βρηκε καλλυτερη αγορα γι αυτα που πουλαει Ο Λ Α ???????