Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Νέο ωράριο λειτουργία​ς μουσείων και χώρων αρμοδιότητ​ας Ι' ΕΠΚΑ

Δελτίο τύπου

Σε συνέχεια σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματός σας ενημερώνουμε ότι το αρχαιολογικό μουσείο και ο αρχαιολογικός χώρος Δελφών λειτουργούν καθημερινώς από 1.4.2014 έως και 31.10.2014, από 7.30 έως  20.00, τελευταία είσοδος για το μουσείο 19.40 και για τον αρχαιολογικό χώρο 19.30. Όσον αφορά το αρχαιολογικό μουσείο Άμφισσας θα λειτουργεί καθημερινώς πλην Δευτέρας από 9.00 έως 16.00. Η αρχαιολογική Συλλογή Γαλαξιδίου θα λειτουργεί καθημερινώς πλην Δευτέρας από 8.30- 15.30. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.
 Η Προϊσταμένη της Ι' ΕΠΚΑ
 Αθανασία Ψάλτη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν όλοι οι υπαλληλοι των εφορειών μόνιμοι και εποχικοί να περνούν από ψυχομετρικα τεστ!έρχονται σε επαφή με κόσμο!με παιδιά!απαράδεκτο !

Ανώνυμος είπε...

... και οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί-βουλευτές-δήμαρχοι-δημοτικοί σύμβουλοι επίσης ... και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.... και όλοι οι αστυνομικοί-στρατιωτικοί... και όλοι οι δάσκαλοι-καθηγητές... και όλοι οι ιερείς.... και όλοι οι μεγαλοδικηγόροι-μεγαλογιατροί-μεγαλοεκδότες-μεγαλοεργολάβοι... και όλοι οι οδηγοί-εισπράκτορες κτελ και λοιπών μεταφορικών μέσων....και όλα τα λαμόγια της κοινωνίας μας... και όλοι οι συγγενείς μας-γείτονες-γνωστοί-άγνωστοι...και όλοι εμείς που εκλέγουμε και ανεχόμαστε (ή μας ανέχονται) τους πιο πάνω.
*Συνέχεια στο σχόλιο 4 Απρ. 12:23πμ.

Ανώνυμος είπε...

μάλλον καί κάποιοι σχολιαστές!!!