Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Άδειασμα Ταγκαλή σε Παπαλάϊο για την Ιτέα;!



Σε δημοσιεύματα από την εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ διαπιστώνουμε ένα “άδειασμα” του κου Παπαλάϊου από τον κο Ταγκαλή. Συγκεκριμένα, αφορά το στήσιμο του ψηφοδελτίου στην Ιτέα. Ο μεν πρώτος θέλει να έχει την πλήρη ευθύνη, ο δεύτερος την επομένη ημέρα(!) αναφέρει σε δήλωση του ότι, εγώ στήνω το ψηφοδέλτιο κλπ. Μήπως κάτι δεν πάει καλά; Θα το δείξει η συνέχεια….
 
Διαβάστε τα δημοσιεύματα
Αριθμός φύλλου 1918 Πέμπτη 27 Μαρτίου
Θα καταρτίσει πρόγραμμα και ψηφοδέλτιο στην Δημοτική Ενότητα και θα είναι αυτός που θα χειρίζεται τα προβλήματα και τις ανάγκες της.
Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αν εκλεγεί ο κ. Ταγκαλής, ο κ. Παπαλάιος θα είναι ο επόμενος αντιδήμαρχος καθ όλη τη διάρκεια της θητείας τους. Το ίδιο φυσικά θα συμβεί και στη Δεσφίνα με τον κ. Στάθη Μαντζώρο, όπως και στη Γραβιά με τον κ. Θανάση Μανανά.
Ο κ. Παπαλάιος έχει αναλάβει ήδη ηγετικό ρόλο για την Ιτέα, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι αυτός που θα καταρτίσει το εκεί ψηφοδέλτιο. Ακόμη έχει αναλάβει και τον χειρισμό των θεμάτων της Ιτέας προεκλογικά και μετεκλογικά, όπως και την κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού, αναφορικά με τα προβλήματα και της ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας.
Αριθμός φύλλου 1919 Παρασκευή 28 Μαρτίου
Π. Ταγκαλής: «Εγώ στήνω ψηφοδέλτιο και μας ενδιαφέρει και το μετά»
Την πλήρη ευθύνη του ψηφοδελτίου του έχει ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής και είναι αυτός που έχει το συντονισμό και τις πρωτοβουλίες για όλους τους χειρισμούς που αφορούν την κάθοδο του συνδυασμού του. Ο ίδιος σε δήλωσή του στην εφημερίδα μας υποστήριξε ότι «Το ψηφοδέλτιό μας καταρτίζεται από εμένα και τους συνεργάτες μου. Σκοπός μας δεν είναι μόνο το μέτρο της εκλογιμότητας που είναι καταλυτικό μεν για εκλογές, αλλά βασικός μας στόχος είναι η επίτευξη μιας μετεκλογικά άριστης συνεργασίας που θα προάγει το δήμο Δελφών για το καλό της περιοχής», τόνισε.
Δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα έπρεπε να αναδημοσιεύετε μια ανυπόστατη ίντριγκα που δημιουργείται για λόγους που έχει καταγγείλει σε πρόσφατο μήνυμά του ο κ.Δρακάκης...

ΑΓΡΟΤΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΚΑΡΤΕΡΙΑ :ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ γιατί το βάλατε στο τέλος??
Είναι αυτονόητο ότι ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ με την ανακοίνωση - απάντηση του στον ΠΑΠΑΛΑΪΟ του υπενθύμισε δια της "σφαλιάρας" ότι τον έκανε από "ΔΗΜΑΡΧΟ" = "ΚΛΗΤΗΡΑ" !!
Και σαφώς ΚΛΗΤΗΡΑΣ θα είναι ο τέως ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΤΕΑΣ αφού η πολιτική του ομπρέλα και τα πολιτικά πεπραγμένα του στηρίζονταν πάντα στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ. Και δήθεν για το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ γινόταν ΑΝΤΑΡΤΗΣ ο Παπαλάϊος !! Είπε λοιπόν ας κάνω πάλι το "επικοινωνιακό " παιχνιδάκι με το οποίο δούλεψα τόσα χρόνια τά χάπατα Ιτιώτες με την σημαία του ΕΙΜΑΙ ΙΤΙΩΤΗΣ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ... και τα συναφή Μεγαλόστομα συνθήματα και ας κάνω μια ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ότι ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ για να φάω τα Σάλωνα για το καλό της ΙΤΕΑΣ!!!
"ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟ"????
YOU KNOW THAT MEANS KALLIKRATIS??? ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΕΜΜΕΣΑ ΠΛΗΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ!! : "ΠΑΠΑΛΑΙΕ...ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.."

Ανώνυμος είπε...

Ο Ταγκαλής είπε "ότι τον συνδυασμό του τον στήνει μόνος του με τους συνεργάτες του".Το συνδυασμό του ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ δηλαδή! Ορθή δήλωση και αυτονόητη.Το άδειασμα που το είδες φίλε αγρότη?
-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ-

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΟΤΗ ΜΟΥ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΑΓΚΑΛΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΦΚΙΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΥΓΕΣ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΥΣΕΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗ ΠΟΥ ΠΑΣ?? ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ !!! ΕΔΩ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΤΗ "ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ".. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ?? ΕΕΕ,,,, ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ??

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζουμε "Ο κ. Παπαλάιος έχει αναλάβει ήδη ΗΓΕΤΙΚΟ ρόλο για την Ιτέα, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι ΑΥΤΟΣ που θα καταρτίσει το εκεί ψηφοδέλτιο"..

"Θα καταρτίσει πρόγραμμα και ψηφοδέλτιο στην Δημοτική Ενότητα και θα είναι ΑΥΤΟΣ που θα χειρίζεται τα προβλήματα και τις ανάγκες της."
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕ??