Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Δελφών ανακοινώσε ο κύριος Βασίλης Καραγιάννης

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
Άμφισσα, 23 Δεκεμβρίου 2013
Συνδημότισσες και συνδημότες μου,
Με την παρούσα επιστολή μου θέλω, καταρχήν, να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας προς το πρόσωπό μου, τόσο κατά τις Δημοτικές Εκλογές του έτους 2010, αλλά και καθ’ ολοκληρίαν της μικρής μου, μέχρι σήμερα, πορείας στα κοινά. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, που με προτίμησε και με εξέλεξε στο «τιμόνι» της ΝΟΔΕ Φωκίδας.
Θέλω, περαιτέρω να σας ενημερώσω ότι εντός των επόμενων ημερών θα υποβάλλω προς την Γραμματεία Οργανωτικού του Κόμματος, την παραίτησή μου από τη ΝΟΔΕ Φωκίδας. Οι λόγοι που με ανάγκασαν να προβώ σε αυτή την κίνηση είναι επιτακτικοί.
Ανακοινώνω δε, σε όλους εσάς, την πρόθεσή μου να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος, κατά τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, επιθυμώντας μια αυτόνομη κάθοδο για μια τοπική αυτοδιοίκηση απαλλαγμένη από κομματικές εξαρτήσεις, κάτι που θα έπρεπε να έχει τολμηθεί, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Άλλωστε, πανευρωπα{κά πλέον, οι πολιτικές «ταμπέλες» έχουν καταργηθεί, ακόμη και σε επίπεδο κυβερνήσεων χωρών.
Η απόφασή μου αυτή στηρίζεται στη βούληση, τόσο τη δική μου, όσο και αρκετών πολιτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών και συνδημοτών μας, που ζητούν εναγωνίως να γυρίσει σελίδα ο Δήμος μας.
Στόχος μας είναι μια αυτοδιοίκηση με όραμα και προοπτική, που θα προσφέρει την ελπίδα της ανάπτυξης, δυνατότητα που παρέχει η περιοχή μας και μέχρι τώρα μένει αναξιοποίητη. Μια τοπική αυτοδιοίκηση αυτόνομη, δίχως εξαρτήσεις από επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα. Μια τοπική αυτοδιοίκηση που θ’ άρχουν οι άριστοι και όχι οι αρεστοί. Χωρίς να χωρούν στην λειτουργία της «συντεχνίες» και «κύκλοι»… Χωρίς «επιβραβεύσεις» στους «ημέτερους». Μια τοπική αυτοδιοίκηση που δεν θα αντιμετωπίζει τον δημότη ως «πελάτη», αλλά ως άνθρωπο. Μια τοπική αυτοδιοίκηση που δεν θα αναλώνεται σε φιέστες και φαρισα{σμούς, αλλά θα ενσκήπτει στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες με σεβασμό, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη. Πάντα με σεβασμό στα έθιμα και τις παραδόσεις της περιοχής μας, τα οποία μόνο μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση μπορούν να παραμένουν ζωντανά και να βοηθούν στην συνοχή της τοπικής κοινωνίας.
Είναι γεγονός ότι διανύουμε τραγικές ημέρες. Η ανέχεια δεν τσακίζει μόνο ανθρώπους και οικογένειες. Κάνει κάτι χειρότερο… Ροκανίζει την ελπίδα. Δεν μπορεί όμως σε καμιά περίπτωση η οικονομική κρίση να γίνεται «καραμέλα» στα χείλη ανεύθυνων και ανίκανων. Τρανό παράδειγμα αποτελούν πολλές περιοχές που έχουν καταφέρει με ελάχιστο κόστος, να δημιουργήσουν ισχυρές αναπτυξιακές δομές με μοναδικό εφόδιο το όραμα και την συλλογική δουλειά.
Συνδημότισσες και συνδημότες μας,
Με την παρούσα επιστολή απευθύνουμε, σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, κάλεσμα συστράτευσης μαζί μας, «καταθέτοντας» στο παρελθόν- όλοι μας- τις κομματικές μας ταυτότητες.
Ξεκινάω πρώτος, στοχεύοντας σε έναν καθαρό υπερκομματικό συνδυασμό. Είναι επιταγή των καιρών, να πορευτούμε από κοινού, ώστε να κάνουμε την περιοχή μας, αυτό που μας αξίζει να είναι! Για να θεμελιώσουμε συνθήκες ανάπτυξης για τα παιδιά μας, για το μέλλον της περιοχής μας.
Αυτά που δεσμεύουν και καθυστερούν την εξέλιξη στον τόπο μας, είναι πολλά. Υποχρέωσή μας είναι να διεκδικήσουμε δυναμικά, όσα δικαιωματικά μας ανήκουν.
Βασίλης Ν. Καραγιάννης
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κ. Καραγιάννης προέρχεται από παρθενογέννηση? 3 χρόνια στο δημ συμβούλιο και δεν βρήκε μια φορά να διαφωνήσει η να προτείνει κάτι από αυτά τα "ωραία" που λέει? Ασε που αν πάρουμε τα πρακτικά του ΔΣ θα αποδεικτεί ότι στόμα είχε και μιλιά γιοκ!!! Κοιτάχτε να ξεμπερδέψεται με το Δήμαρχο σας κ. της Νέας Δημοκρατίας που μετά την ερώτηση Σταθά και την απάντηση υπουργού παραπέμπεται και αφήστε τα παχιά λόγια. Μάλλον ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΤΕΛΟΣ καιρός για τους διαδόχους του

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 12-12-2013 ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΛΦΟΙ. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟ; KAI ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕ. ΣΑΣ ΤΑ ΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΟΣ; ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;;;; ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ΓΙΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ : ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ , ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑΝΕ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ [ειχα παει τουαλετα] ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΜΕΜΠΤΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ !!!!! ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ 4.15 , ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΟΥΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ [ειδικα το Γαλαξιδι εχει απο τις αποκρυες] ! ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ !!!!! ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΥΜΟ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ Ν.Φ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

με μεγαλο σεβασμο προς το ονομα σας. σας ευχομαι τα καλητερα