Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Έσπασαν τα γραφεία της εισπρακτικής εταιρίας των υιών του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Δημ. Σιούφα!


Οι δράστες μετά την επίθεσή τους πέταξαν χαρτιά που έγραφαν: "πίνετε το αίμα του λαού"
- Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή στον Ταύρο
- Η ομάδα περίπου 20 ατόμων φορούσε μαύρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους
- Τα γραφεία των γιων του Σιούφα έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πολλών ρεπορτάζ για τον πιθανό τους ρόλο ως εισπρακτική
Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα μία ομάδα περίπου 20 ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έφτασαν έξω από τα γραφεία του δικηγορικού γραφείου των υιών του πρώην υπουργού, κ. Σιούφα και άρχισαν την επίθεση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες πέταξαν πέτρες και ξύλα και έσπασαν τα τζάμια των γραφείων, ενώ δεν έμειναν μόνο σε αυτό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εισέβαλαν και μέσα στα γραφεία την ώρα που λειτουργούσαν.
Ακόμα και μέσα στα γραφεία οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές, ενώ δεν υπάρχει καμία μαρτυρία για τον τραυματισμό υπαλλήλου των γραφείων των αδελφών Σιούφα!
Σύμφωνα με τα στοιχεία από τον τόπο, οι δράστες πέταξαν και χαρτιά τα οποία έγραφαν "πίνετε το αίμα του λαού".
Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό 25ης Μαρτίου 7 στην περιοχή του Ταύρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δικηγορικά γραφεία των κ.κ. Σιούφα έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πολλών ρεπορτάζ, τα οποία αναφέρουν πως πίσω από αυτή την εταιρεία υπάρχει μία εισπρακτική εταιρεία με συνεργασίες με πολλές τράπεζες.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΔΕΛΦΟΙ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ, Ο ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΨΟΦΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Ή ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΕΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ. ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ; ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ; Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΤΡΙΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΑΝ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΦΟΡΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΦΟΡΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΣΙΟΥΦΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ: «AMA ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΡΑΓΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ (ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΕΓΩ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ».
ΚΑΙ Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΔΟΥΛΕΨΕ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΚΥΨΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ.

ΚΑΛΟ Ε!!!!!!! ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ.