Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ρόδος : Έγκλημα Διαρκείας - Ανύπαρκτο κράτος - VIDEO

plhmmyres-kai-anemostrobilos-sth-rodo-binteo
Διαβάζουμε από την ιστοσελίδα της εφημερίδας Ροδιακή ότι η γυναίκα εκπαιδευτικός πνίγηκε ενώ αγνοείται ο συνάδελφό της εργάζονταν στο δημοτικό σχολείο του Παραδεισίου (αεροδρόμιο Ρόδου).
 
Ακολουθεί απόσπασμα απο την εφημερίδα:

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=266463&catid=5&maincatid=1

"Στην δεύτερη περίπτωση πρόκειται για την νεαρή δασκάλα από το δημοτικό του Παραδεισίου, η οποία μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό της παρασύρθηκε απο τα ορμητικά νερά του ποταμού της Κρεμαστής, όταν το αυτοκίνητο τους ακινητοποιήθηκε και κατέβηκαν απο αυτό για να σωθούν, αφού είχε αρχίσει να παρασύρεται."
 
Στον δρόμο απο το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου (περιοχή Παραδεισίου) για την πόλη της Ρόδου υπάρχει το γνωστό ποτάμι της Κρεμαστής. Εκεί υπάρχει η Γέφυρα Κρεμαστής ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ για την κατεύθυνση απο την πόλη της Ρόδου για το αεροδρόμιο. Όσοι έχουν κατεύθυνση απο το αεροδρόμιο για την πόλη της Ρόδου, όπως η άτυχη δασκάλα, θα πρέπει να περάσουν μέσα από το ποτάμι (κάτω απο την Γέφυρα)!!!
 
Αυτό το "λάθος" έκαναν η δασκάλα που πνίγηκε με τον δεύτερο αγνοούμενο συνάδελφό της ... συνέχισαν να οδηγούν πάνω στον δρόμο που περνά μέσα από το ποτάμι (ελληνική πατέντα)!!!
 
Δείτε στο video (βλέπε 10ο δευτερόλεπτο του video)- φαίνεται ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος δίπλα στην γέφυρα (κατεύθυνση προς πόλη της Ρόδου) που περνά μέσα από το ποτάμι και φαίνεται και η Γέφυρα κατεύθυνση προς αεροδρόμιο).
Την Γέφυρα την έχουν κατασκευάσει οι Ιταλοί τότε που η Ρόδος ήταν υπό Ιταλική κυριαρχία. Η Ελλάδα είναι ανίκανη να κατασκευάσει το κομμάτι της Γέφυρας από το αεροδρόμιο προς την πόλη της Ρόδου τα τελευταία 65 χρόνια (από το 1948)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: