Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΙΤΕΑ: ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ-ANIMATION»


ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΘΕΜΑ

«Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ-ANIMATION»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας- Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων διοργανώνουν διήμερο αφιερωμένο στην κινούμενη εικόνα που θα πραγματοποιηθεί στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 30/11/2013 και ώρα 19.00 εκδήλωση με θέμα «Η τέχνη της κινούμενης εικόνας-Μίλα με animation».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Σπύρος Σιάκας, καθηγητής εφαρμογών στο Τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας. Θα γίνει προβολή βραβευμένων ταινιών animation.  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κυριακή 1/12/2013 και ώρα 10.30-13.30 Εργαστήριο για ενήλικες για την δημιουργία ταινίας animation μικρού μήκους είτε στο πλαίσιο  καινοτόμων δράσεων στην εκπαίδευση ή για την ικανοποίηση προσωπικών αναγκών δημιουργίας. Το εργαστήριο αυτό αφορά  εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας (νηπιαγωγούς και δασκάλους) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θέλουν να αξιοποιήσουν την τεχνική του animation στην τάξη τους καθώς επίσης και σε φίλους της τέχνης του κινηματογράφου που θέλουν να εκφραστούν.

Κυριακή 1/12/2013 και ώρα 16.30-19.30 Εργαστήριο για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου

Στους συμμετέχοντες στα εργαστήρια θα δοθούν σημειώσεις εισαγωγής στην κινηματογραφική γλώσσα με αποσπάσματα από το βιβλίο του Σπύρου Σιάκα καθώς επίσης και το DVD με το πρόγραμμα προβολής βραβευμένων ταινιών animation που θα προβληθούν στην εκδήλωση. 

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

Παρακαλούμε για την καλύτερη οργάνωση των εργαστηρίων της Κυριακής δηλώσεις συμμετοχής στο email: cineitea1987@gmail.com με την ένδειξη: Σεμινάριο Κινούμενης Εικόνας ή στο τηλ. 6978006709

Περισσότερες πληροφορίες: http://cineitea.blogspot.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: