Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Παραίτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών αν τεθούν νέες απολύσεις, ζήτησε ο Σύλλογος Εργαζομένων


Την αμέριστη στήριξη και παρουσία του Δημοτικής Αρχής στις δικαστικές διαμάχες που θα ακολουθήσουν, αλλά και την παραίτηση όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και το οριστικό κλείσιμο του Δήμου Δελφών σε περίπτωση νέας κατάργησης αρμοδιοτήτων, μείωσης πόρων ή απόλυσης, ζήτησε ο Σύλλογος εργαζομένων καλλικρατικών δήμων Δελφών και Δωρίδας, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης του Δημάρχου για τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποφάσεις της Κ.Ε.Δ.Ε. μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Ωστόσο ο Δήμαρχος Δελφών κ. Νίκος Φουσέκης διαφώνησε κάθετα με τις παραιτήσεις με το σκεπτικό ότι με το να το «βάλουν στα πόδια» δεν θα λυθεί κανένα πρόβλημα, προτείνοντας να υιοθετήσει το Δημοτικό Συμβούλιο όλες τις θέσεις του Συλλόγου, πλην όμως των παραιτήσεων.
Από την άλλη μεριά υπέρμαχοι της πρότασης για παραιτήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στάθηκαν όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις, με τους επικεφαλής όμως να θέτουν επιμέρους προτάσεις και θέσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ προτάσεις και θέσεις

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

SIGA MHN PARAITHTHOUN...AFOU EXOUN MASA........ALLA FTHANEI H ORA,POU THA BGOUN POLLA STHN FORA KAI KAPIOI DEN THA PREPEI NA KOIMOUNTAI....