Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ: ΕΥΧΗ Ή ΚΑΤΑΡΑ;



Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές έρχονται μαζί με υποσχέσεις και ψηφοθηρία. Όσο πιο εγκλωβισμένη είναι μία κοινωνία, τόσο περισσότερο βρίσκουν έδαφος εκβιασμοί και απειλές. Πρόσφορο «γήπεδο» για τέτοια παιχνίδια εδώ και χρόνια στην Φωκίδα και τώρα πλέον στο νέο Δήμο Δελφών, είναι το Δελφικό Τοπίο (ΔΤ). Το οποίο ενώ μπορούσε να είναι το καμάρι των κατοίκων της περιοχής και να ζούνε από αυτό, έχει καταντήσει «μισητός» εχθρός. Σίγουρα κάποιοι φταίνε.
Το Δελφικό Τοπίο έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην σημερινή κατάσταση της ευρύτερης περιοχής. Η ανάπτυξη της, επηρεάστηκε όχι μόνο εξαιτίας των περιορισμών που επέβαλε εντός των ορίων του αλλά και επειδή στα γεωγραφικά όρια του Δελφικού Τοπίου περιελήφθησαν οι πιο προνομιούχες περιοχές του Νομού (Δελφοί, παραλία, ελαιώνας) . Περιοχές που μπορούσαν να ηγηθούν «ανάπτυξης» ανάλογης με άλλες παραθαλάσσιες .
 
Δείτε ΕΔΩ τη συνέχεια

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ . Η 1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ" !!! Η 2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΤΕΧΝΑ "ΑΜΥΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ " ! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ , ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ !!! ΑΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ? ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΚΟΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΙΤΕΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΧΡΩΜΑ, ΕΣΤΩ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΟΡΟΦΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΠΛΑΓΚΤΟΝ! ΤΟ ΠΛΑΓΚΤΟΝ ΥΠΕΡΜΕΓΕΝΘΗΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΛΥΝΣΗ.Σς ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΦΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΛΠ.Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΡΑΔΗΜΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΑΓΑΠΗΤΈ ΚΎΡΙΕ ΑΝΏΝΥΜΕ 11.02 ΕΆΝ ΔΕΙ Σ ΠΟΥ ΣΤΑΜΆΤΗΣΕ Η ΦΩΤΙΆ ΕΊΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΟΠΟΎ ΠΌΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΟΘΗΚΕΣ Η ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΑ ΚΤΙΜΑΤΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΏΝ ΕΡΓΑΛΕΊΟΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ,ΓΕΩΤΡΗΣΕΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΊΑ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΣΏΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΉ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΑΙΟΚΑΛΙΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Α ΚΑΙ Η ΚΥΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΚΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΏΝ ΑΠΑΓΟΡΕΎΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΛΑΧΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΎΕΣΤΕ ΜΕ ΜΟΝΔΕ ΚΑΡΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΣΤΊΖΕΙ

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΉΡΑΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΘΕΣΕΤΕ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ, ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ,ΑΞΙΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΡΚΕΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ. ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, ΔΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ (ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΤΕΑΣ!).