Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΚΙΡΡΑ… Ύποπτη φωτιά στον ελαιώνα δίπλα στην Κίρρα! ΦΩΤΟ - ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ


Μία μόλις εβδομάδα με τα την μεγάλη πυρκαγιά στον ελαιώνα του Δελφικού Τοπίου, σήμερα είχαμε πυρκαγιά σε ελαιόδεντρα δίπλα στην Κίρρα. Δύο εστίες κοντά στον περιφερικό δρόμο Ιτέας-Κίρρας, που ξέσπασαν την ιδία ώρα, 4:00 μμ (περίπου)  γεννούν ερωτηματικά!
Τυχαίο ίσως!  Εμπρησμός, το πιο πιθανό!
Όπως πληροφορηθήκαμε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε και κατέσβησε σε μικρό χρονικό διάστημα την πυρκαγιά., οι δύο ταυτόχρονες εστίες, παραπέμπουν σε εμπρησμό!
Από έγκυρες πληροφορίες, μάθαμε πως, αρμόδιοι του Δήμου Δελφών είχαν κλειστά τα κινητά τους τηλέφωνα και στις κλήσεις απάντησε άμεσα  η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας!
Στην περιοχή της πυρκαγιάς έσπευσαν, εκτός την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κάτοικοι και ελαιοκτήμονες που βοήθησαν στην κατάσβεσή της.
Θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες.

Ανανέωση...
Σύμφωνα με τον επικεφαλή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, υπήρξε άμεση αναπόκριση από τους αρμοδίους του Δήμου Δελφών για την πυρκαγιά στην Κίρρα.
 
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οποιος αγροτης βουτηξη τον εμπρηστη τον δενει στη καροτσα απο το τρακτερ τον κανη μερικες βολτες μεσα στην ιτια και στα σαλωνα και μετα τον αφηνη στο μωλο να τον παραλαβουν οι αλλοι αγροτες

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για μια προηγούμενη μεγάλη φωτιά βάζουν άλλη μια αμέσως μετά με εμφανή τα ίχνη εμπρησμού ώστε οι κατηγορίες και για την πρώτη να πάνε τω αγνώστω εμπρηστή.
Λέω τώρα..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω ότι μάλλον έχει περάσει ο κίνδυνος πυρκαγιάς γιατί βλέπω αρκετά κτήματα ακόμη με τα κλαριά από το φετινό κλάδεμα. Δε μπορεί κάτι ξέρουν αυτοί, δεν πιάνει πλέον φωτιά πήγε Αύγουστος καλό χειμώνα.