Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ελαιώνας Άμφισσας: Ολονύκτιες περιπολίες εθελοντών




Ολονύκτιες περιπολίες θα πραγματοποιηθούν σήμερα από εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την προστασία του ελαιώνα της Άμφισσας. Η συγκέντρωση έγινε στη πλατεία του Σερνικακίου και οι περιπολίες θα ξεκινήσουν στις 10 μμ και θα διαρκέσουν έως στις 6 πμ.
Οι εθελοντές θα περιπολούν για τυχόν αναζωπυρώσεις μιας και ο άνεμος είναι ακόμα ισχυρός στη περιοχή και είχε σαν αποτέλεσμα αναζωπύρωση περίπου στις 7:30 μμ.
 
 
Φώτο από την αναζωπύρωση

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα μαυρα μπλουζακια επιτρεπονται;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

σε αυτή την υπόθεση, υπήρξε κάποιος που συντόνιζε τις διαθέσιμες δυνάμεις πυροσβεστικής, αεροπλάνων, εμακ, εθελοντών κ.λ.π.; ποιος ήταν και που είχε την βάση του;

πώς πέρασε η φωτιά που έκαιγε μόνο χόρτα από την μία πλευρά της εθνικής οδού στην άλλη σε δύο σημεία σε μήκος μετώπου μόλις 2χλμ.

γιατί σταμάτησαν τα αεροπλάνα την πιο κρίσιμη στιγμή το μεσημέρι, μήπως κάποιο άχρηστο κομματόσκυλο καριερίστας της καρεκλάς θέλησε να πουλήσει άνεση στην αντιμετώπιση της φωτιάς, μήπως κάποιος έκρινε ότι η καταστροφή δεν ήταν αρκετή και ήθελε λίγο ακόμα;

γιατί, και άλλα γιατί που πρέπει να απαντηθούν και αν δεν κρεμαστεί κάποιος, τουλάχιστον να πάει σπίτι του με παραδειγματική τιμωρία για όλα τα άχρηστα κομματόσκυλα - παράσιτα που έχουν αναρριχηθεί σε θέσης με ευθύνες έρποντας και γλύφοντας, έχουν καταστρέψει τον τόπο μας και νομίζουν ακόμα ότι έχουν περιθώρια για λάθη γιατί κάποιος τους προστατεύει. Και αν κάποιος προσπαθήσει να τους προστατέψει αυτός να κρεμαστεί άμεσα και χωρίς σαπούνι.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ???ΑΥΤΟΙ Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ.....


ΙΤΙΩΤΙΣΣΑ.-