Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Π. Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΕΛΓΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔAΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΕΛΓΑ
Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την από κοινού επιτόπια επίσκεψη της Υπηρεσίας μας Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής με κλιμάκιο του ΕΛΓΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και την κατ’ αρχήν εκτίμηση ζημιών στον Παραδοσιακό Ελαιώνα Άμφισσας, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής άτυπων αιτήσεων αποζημίωσης εκ μέρους των παραγωγών στους κατά τόπους ανταποκριτές των Τοπικών και Δημοτικών κοινοτήτων.
Η ορθή υποβολή της αίτησης με ακριβή τα στοιχεία των ελαιοτεμαχίων όπως αυτά απεικονίζονται και αναφέρονται στην Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης στα πλαίσια του ΟΣΔΕ, θα βοηθήσει τα μέγιστα για την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων  αλλά και τους επιτόπιους ελέγχους που θα ακολουθήσουν.
Παρακαλούνται οι παραγωγοί να μην αλλοιώσουν την παρούσα εικόνα των καμένων ελαιοτεμαχίων έτσι ώστε τα κλιμάκια ελέγχου να μπορέσουν με σαφήνεια να εξάγουν τα συμπεράσματά τους.
Τέλος, σας κάνουμε γνωστό ότι γίνονται προσπάθειες εκ μέρους μας να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία που εφαρμόστηκε με την περσινή καταστροφή των μαστιχόδεντρων   Χίου και στο δικό μας πρόγραμμα.
Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι Γιώτα.Τίποτα να μην τους δώσετε.Όταν τους δίνατε επιδόματα για να μαζεύουν τα ξερά τους και να μην προκληθεί καμία τέτοια καταστροφή, ήταν καλά;;Τώρα γιατί να τους πληρώσουμε και από πάνω;;

Ανώνυμος είπε...

Εσένα κοπέλα μου,1-1 από 1,απ΄οτι φαίνεται αυτό που σου λείπει ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σου το δώσει

Ανώνυμος είπε...

το νου σου κοπελιά, γιατί μιλάς σε ανθρώπους που κάνουν χειρωνακτική εργασία και δεν τα <> σε καμία καρέκλα...

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμη εισαι για πολλες φαπες αλλα ποιος να σου τις δωσει;;;;;;; λεφτα δεν πηρε κανενας μας μας το κοψανε το δελφικο τοπιο!!!!οταν περναμε την ξεραμε την δουλεια μας...πληρωσαμε να τις μαζεψουμε!! πληρωσαμε να τις κλαδεψουμε..μεχρι εκει εφτανε η τσεπη μας δυστηχως..εχουμε και παιδια να ταισουμε !!!! μην ριχνεις ευθυνες εκει που δεν πρεπει..γιατι οταν εισαι ανεργος δυο χρονια και παλευεις καθημερινα για το μεροκαματο και δεν σου περισευουν κανεις δεν ερχετια τσαμπα να σου οργωσει τα κτηματα σου...οποτε τα αφηνεις ετσι και κανεις τον σταυρο σου για το καλυτερο...