Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Σύμφωνα με κύκλους της Πυροσβεστικής τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα έκαναν τη μεγάλη ζημιά στον ελαιώνα -Υπάρχει εγκληματική ολιγωρία των αρμοδίων;


Σύμφωνα με κύκλους της Πυροσβεστικής τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα έκαναν τη μεγάλη ζημιά στον ελαιώνα.
 
Υπάρχει εγκληματική ολιγωρία των αρμοδίων;
-Τα περισσότερα σημεία δεν ήταν προσβάσιμα από επίγειες δυνάμεις. Έπρεπε να υπήρχαν αντιπυρικές ζώνες και να είναι καθαρισμένες; -Σε ποια υπηρεσία ανήκει η αρμοδιότητα αυτή;
-Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός του αυτοκινήτου που στάθηκε αφορμή για την πυρκαγιά στον ελαιώνα, ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανάκριση για την ευθύνη της ιδιοκτήτριας εταιρείας.
Η συνέχεια στην Ώρα της Φωκίδας της Τετάρτης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμη είναι η εταιρία;;;;; Γιατί τόση κάλυψη;;;; Σε ποιόν ανήκει;;; Θα πάει η αγωγή σύννεφο και λάδι να τους βγάλουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα'πρεπε να ντρεπετε η Πυροσβεστικη να μιλαει για αντιπυρικες ζωνες οταν η φωτια περασε σε δυο σημεια ολοκληρο 8μετρο δρομο (κ περασε απο καμμενα χορτα βρε ξεφτιλες κ μπροστα στα ματια σας).Θα'πρεπε να ντρεπετε κ για το οτι δινει αδειες σε πυροσβεστες Αυγουστιατικα.Κριμα γιατι υπαρχουν κ ψυχραιμοι ανδρες,λεβεντοπαιδα εκει μεσα κ απαξιωνεται η προσφορα τους απο την παρουσια των αναξιων.