Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Σβήστηκαν οι φωτιές σε Ιτέα και Κίρρα. Πιθανότατα οργανωμένο σχέδιο οι εμπρησμοί! - ΦΩΤΟ

 
Σβήστηκαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν πιθανότατα από εμπρησμό πριν λίγη ώρα. Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και εθελοντών που έσπευσαν στα σημεία των πυρκαγιών. Οι φωτιές ξεκίνησαν σε τρία σημεία, στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Ιτέας – Άμφισσας (ελαιοτριβείο Λεμονιά), Άγιο Πολύκαρπο Κίρρας και περιοχή Βρύση Μπουρνή (θέση Καλαμάκια).
Στις παραπάνω περιοχές παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπυρώσεις.
 
Οργανωμένο σχέδιο;
 Οι τελευταίες πυρκαγιές στον ελαιώνα, γεννούν πολλά ερωτηματικά σε Αρχές, αγρότες  και κατοίκους. Πολλοί ανάμεσα τους και αρμόδιοι, μιλούν για οργανωμένο σχέδιο αλλά για άγνωστο λόγο. Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και καλό θα ήταν όλοι μας να οργανωθούμε με περιπολίες ημέρα και βράδυ για να αποτρέψουμε τα χειρότερα.
 
 
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΜΠΡΙΣΤΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Κ ΑΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΜΠΡΙΣΤΗΣ ΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ????

ΙΤΙΩΤΙΣΣΑ.-

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 80 ΧΡΟΝΩΝ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΗΚΕ Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΣΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ;;;
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ "ΚΑΠΟΙΩΝ";;;
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

να αντισταθω στο οτι δεν αφηνει το δελφικο τοπιο να γινουν διαφορεσ επιχειρησεισ?μασ πρηξατε με το δελφικο τοπιο.οι προγονοιμασ δεν ειχαν δντ.