Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

25€ η είσοδος στα νοσοκομεία

25€ η είσοδος στα νοσοκομεία

Η εκτόξευση, από τα 5 ευρώ στα 25 ευρώ, της τιμής του εισιτηρίου στα δημόσια νοσοκομεία έρχεται να "γονατίσει" τους πολίτες, καθώς ενδέχεται σε 4 μήνες να βάζουν το χέρι ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία.
 
Το "παράθυρο" για την αύξηση σοκ, κατά 500%, στο χαράτσι που αφορά την είσοδο των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία άφησε χθες ανοιχτό ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και επικαλέστηκε τον κίνδυνο να μην επιτευχθούν οι οικονομικοί στόχοι που έχει ορίσει η τρόικα. Μάλιστα, το πενταπλάσιο-σε σχέση με σήμερα- αντίτιμο που θα καλούνται να καταβάλλουν οι πολίτες θα έχει άμεση ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2014, ενώ αποτελεί μία από τις υποχρεώσεις που ανέλαβε η χώρα μας τον περασμένο Νοέμβριο.
Χιλιάδες άνεργοι κάθε ηλικίας, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι, άνθρωποι που καθημερικά αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη των ληγμένων λογαριασμών και της υπερχρέωσης, και παρ΄όλα αυτά δεν εξαιρούνται από το νέο "φουσκωμένο" χαράτσι, τρέμουν πλέον ακόμα και στη σκέψη ότι ίσως χρειαστεί να περάσουν το κατώφλι του εξωτερικού ιατρείου σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο.
 
Αντιθέτως, στους ευνοημένους-που ούτε σήμερα καταβάλλουν τα 5 ευρώ-παραμένουν οι λαθρομετανάστες-αλλοδαποί αιτούντες άσυλο και οι πολιτικοί πρόσφυγες.

 Δημοκρατία

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευνοημενοι οι άνθρωποι αυτοί ρε ηλιθιε αρθρογραφε της Δημοκρατιας(;)

Ανώνυμος είπε...

Λαθρομετανάστες .... Μάλιστα . Ακόμα να μαθει ότι δεν υπάρχει άνθρωπος λαθραιος

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ-ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ;ΤΟ ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΗΤΖ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΣΟΥΡΑΠΩ.

Ανώνυμος είπε...

"ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ"

Ανεξαρτήτως φυλής; Έχεις δει πολλούς Πακιστανούς στην Ιτέα ε; Τόσους που ανακάλυψες ότι είναι και πρόβλημα για το νοσοκομείο. Πρόβλημα είναι ότι δεν υποχρέωνες τον Αλβανό που έπαιρνες για δουλειά να κολλήσετε ένσημα και να πληρώσει ασφάλιση.

"ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Νομίζω ότι εσένα δεν σε έστειλε κανένας στην Χρυσή Αυγή. Πήγες μόνος σου γιατί είναι το αυθεντικό κόμμα του μοσχαναθρεμένου κομματοθρεμένου Έλληνα. Απομηχανείς θεούς και μάνα εξ ουρανού.

τεχνοκράχτης είπε...

ρε ουτε στο balux και στο Ακρωτηρι δεν εχει 25 ευρω η εισοδος ?! τουλαχιστον ποτακι τσαμπα θα εχει η μπαααααααα