Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

O ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΠΠΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ.


«Είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος για την αυτοδιοίκηση»- «Αν δεν ισχύσει η εντοπιότητα θα βγω πρώτος και θα το καταγγείλω»
Τις προθέσεις του ξεκαθαρίζει ο κ. Στάθης Κάππος για την αυτοδιοίκηση και διαψεύδει κατηγορηματικά την έρπουσα φημολογία ότι κατέθεσε αίτηση ενδιαφέροντος για το νοσοκομείο. «Δεν κατέθεσα καμιά αίτηση, διότι όπως γνωρίζετε ενδιαφέρομαι άμεσα για την αυτοδιοίκηση», υποστήριξε ανοικτά ο κ. Κάππος, ο οποίος προφανώς δεν θέλει να τεθεί ξανά ζήτημα ασυμβίβαστου και να μην μπορέσει να συμμετάσχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Πάντως, πολύ καιρό τώρα εκφράζει δημόσια την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στο δήμο Δελφών και όλες του οι κινήσεις δείχνουν ότι δεν αστειεύεται και δεν σκοπεύει να κάνει πίσω. Εξάλλου και στις προηγούμενες εκλογές θα συμμετείχε, αν δεν είχε μπει το θέμα του ασυμβίβαστου στη μέση.
Πάντως ο κ. Κάππος παραδέχεται ότι θα ήθελε να προσφέρει στο νοσοκομείο του νομού, αλλά μόνο για την περιοχή του. Ένας από τους λόγους που δε δήλωσε συμμετοχή είναι τα περί εντοπιότητας που φημολογείται ότι θα ισχύσει.
Είναι σαφές ότι δεν ήθελε να κάνει αίτηση να τοποθετηθεί οπουδήποτε, απλά και μόνο για την αντιμισθία. «Δεν ήθελα να με στείλουν σε άλλη περιοχή. Εμένα μ’ ενδιέφερε να προσφέρω στο νομό μου. Αν δεν ισχύσει η εντοπιότητα θα βγω πρώτος και θα καταγγείλω τη διαδικασία», τόνισε ο κ. Κάππος.
Να υπενθυμίσουμε ότι έχει υπηρετήσει το νοσοκομείο της Άμφισσας ως διοικητής και μάλιστα έχει να επιδείξει μια πετυχημένη πορεία. Είναι ο άνθρωπος που προσπάθησε να στελεχώσει το νοσοκομείο με ιατρικό προσωπικό και σε μεγάλο βαθμό τα είχε καταφέρει. Από ενδεχόμενη επαναφορά του στη θέση αυτή, μόνο κέδρος θα είχε το νοσοκομείο. Εφόσον όμως ο ίδιος επιθυμεί να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

8 σχόλια:

πετρος είπε...

Επιτυχημένη η θητεία του ;
Πες μας τι πίνεις εσύ κ δεν μας δίνεις τα'χεις χαμένα ανύσηχω για σένα .

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Να δω τον Σταθάκη δήμαρχο και θα πάθω εμφραγμα.

Ανώνυμος είπε...

τωρα μαλιστα!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σταθακο αστο ρε γαμωτο αστο φτανει πια.Αφηστε λιγο να μπει κανας αλλος μπας και αλλαξει τιποτα σε τουτο το γαμημενο τοπο.Ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι ειστε ενδιαφερομενοι .Ενταξει τοσα χρονια κανατε τι κανετε καιρος δεν ειναι να δοκιμασουμε και τιποτε αλλο?Προσοχη μην παρεξηγηθω δεν αναφερομαι μονο στο σταθη αλλα σε ολους αυτους που μονοπωλουν την τοπικη αυτοδιοικηση τοσα χρονια στο νομο μας.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε τον κ προβλέπω Δήμαρχο Δρακακη

Ανώνυμος είπε...

Κανενας απο τους παλιους και ποσο μαλον κομματικους δεν πρεπει ΟΥΤΕ καν να σκεστει τη υψοψηφιοτητα. Κυριε καπο δεν απευθυνομε μονο σε σας αλλα ακουσα και ενα ονομα απο το πασοκ που ειναι χρονια στο ψυγειο να γλυκοκοιταζει τη θεση του δημαρχου. Οι ιδιοι και οι ιδιοι. Βαρεθηκαμε το καταλαβατε?

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ΕΝΑΣ...ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ !!!!

«Είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος για την αυτοδιοίκηση» ....Ειπε ο ΣΤΑΘΗΣ !!!!!

Μακαρι...... να τ' ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.

Αρμαγεδδων