Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Τσάμπα λεονταρισμοί από τον Χρ. Μαρκογιαννάκη που υπόσχονταν μέχρι και βίαιη προσαγωγή όσων εμπλέκονται στην υπόθεση!

παπανδεου,προανακριτικη,λιστα λαγκαρντ

Φυγαδεύουν τον Γ. Παπανδρέου
 Με υπόμνημα θα καταθέσει στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ ο πρώην πρωθυπουργός - Τσάμπα λεονταρισμοί από τον Χρ. Μαρκογιαννάκη που υπόσχονταν μέχρι και βίαιη προσαγωγή όσων εμπλέκονται στην υπόθεση.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου είχε σήμερα ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε έτοιμος να καταθέσει στην προανακριτική, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν θα στείλει υπόμνημα ή αν θα δώσει ο ίδιος το «παρών» ενώπιον της προανακριτικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από την προανακριτική επιτροπή, ο κ.  Παπανδρέου δεν προτίθεται να έρθει στην επιτροπή.
Μένει επομένως να δούμε πώς θα αντιδράσουν τα μέλη της επιτροπής και αν θα αποδεχθούν το αίτημα Παπανδρέου για κατάθεση υπομνήματος ή θα επιβάλουν τη φυσική του παρουσία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ελάχιστα από τα μέλη της προανακριτικής εκφράζουν την επιθυμία για κλήση του Γ. Παπανδρέου καθώς θεωρούν αρκετή την κατάθεση υπομνήματος.
Είναι προφανές ότι επειδή απαγορεύονται οι σημειώσεις από τους μάρτυρες, ο Γιώργος Παπανδρέου θα περνούσε δύσκολες ώρες στην προανακριτική επιτροπή.
Μάλλον όμως τα μέλη της επιτροπής ξέχασαν γρήγορα τα περί βίαιης προσαγωγής των εμπλεκομένων στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΡΑΜΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΩΡΤΟΣΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝΤΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ! ΝΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ {με τα κουσουρια του}ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΟΧΑΡΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΓΚΕΛ !!! ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΛΑΟ κ.λ.π. ΑΜΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ !!! ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ !!!