Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΤΟ 3ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ κας ΛΑ'Ι'ΝΗ


Αστειότητες!!...
  Κι όμως, ο τίτλος είναι πολύ γλαφυρός, πολύ ελαφρύς, ωσάν την διάθεσή μας όταν πάμε να παρακολουθήσουμε Επιθεώρηση στο Θέατρο : πάμε για να γελάσουμε κι ας ακούσουμε για αυτά από τα οποία υποφέρουμε!  Και θα φύγουμε με καλή διάθεση και χαμογελώντας, ενώ αυτό το οποίο ακούγαμε προηγουμένως, ήταν η περιγραφή της κατάντιας μας και του ξεπεσμού μας...
   Και αυτό συμβαίνει τώρα εδώ, στον τόπο μας.  Ακούμε τα χειρότερα για εμάς, να λέγονται δίκην Επιθεώρησης και εμείς με το ''σχόλασμα'' να αποχωρούμε γυρνώντας στα σπίτια μας ή στα μπαράκια, περιμένοντας την επόμενη φορά για να ακουστεί κάτι καλύτερο. Από ποιόν;
Αστειότητες να τις χαρακτηρίσουμε; Ανικανότητες μήπως; Άγνοιες ίσως;
Μάλλον η έκφραση της Παγώνας, γνωστής από την διαφήμιση ταιριάζει καλύτερα :  Tragic !!!...
Διαβάστε λοιπόν, τί ανέφερε στην (βιντεοσκοπημένη)  3λεπτη παρέμβασή της στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών στις 29-3-2013, η καί! Αντιδήμαρχος κα Λαίνη. Τα λεγόμενά της, είναι εκτός των δυνατοτήτων μας για σχολιασμό, υπερβαίνουν τις γνώσεις μας, κάτι σαν εξπρεσιονισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Μιά πολλή σοβαρή απόπειρα σχολιασμού, έγινε από τον φίλο μας κ. Γιώργο Πετσωτά, μα δεν πιστεύουμε ότι είναι δυνατόν να έγινε αντιληπτός από όλους (τους).
Επιγραμματικά λοιπόν το γεμάτο προσφορά 3λεπτο της κας Λαίνη :
-  Ο κόσμος της Φωκίδας πώς θα ζήσει; Όταν θα φύγει η S&B τί θα κάνει ;;;...
-  Γενιές και γενιές έχουν ζήσει απ' την S&B !!!...
-  Είναι νόμιμες οι διαδικασίες;;;
-  Για τις Μ.Π.Ε. (για την εφαρμογή τους) να πιέζουμε ώς πολίτες!!!...
-  Πρέπει ο κόσμος της Φωκίδας να ζήσει !  Έχουμε άλλες δυνατότητες;;;...
-  Ποιός Τουρισμός;;;...
Είναι τόσον σοβαρή η κατάσταση, ώστε η οποιαδήποτε διάθεσής μας (και πιστέψτε μας, έχουμε πολλή), προκειμένου να την διακωμωδήσουμε, έχει ατονίσει, μη θέλοντας να μετατρέψουμε την περιφορά του επιταφίου μας, σε κείμενο του Σουρή.
Και για όσους δεν το κατάλαβαν καλά, αυτό είναι το σχέδιο, το πλάνο, το όνειρο και η εμμονή για το μέλλον της Φωκίδας από την κα Λαίνη : η αυτοκρατορία της S&B !!!!   Τέλος!...
Εμάς μας ρώτησε;

ΠΗΓΗ; http://epikourositeas.blogspot.gr/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε άπαιχτοι.Πως έχει βάλει η ΝΔ επιτελείο να παρακολουθει τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και το αντιστροφο,ετσι και εσείς παρακολουθείτε στενά ένα δημοτικό σύμβουλο(από τους 41),μια αντιδημαρχο(απο τους 6),προφανως καθοδηγούμενοι.Δεν μας πέιθετε.Εγώ για κανέναν άλλο δεν διαβάζω στο site σας,η Λαίνη προκαλεί όλα τα προβλήματα στο Δήμο Δελφών.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει Ανώνυμε 9.14 αλλά ο ΚΑΡΤΕΡΙΑ δραστηριοποιείτε στην Ιτέα.Από την στιγμή που έχει έδρα του την Ιτέα πρώτα θα ασχοληθεί και θα σχολιάσει για την Ιτέα και μετά για όλους τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

9:14 ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΑΓΝΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΣΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ Κ.Λ.Π. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΓΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ. ΑΝ ΟΙ ΑΜΦΙΣΣΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.
Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑΒΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΤΙΑ. ΟΙ ΔΕΛΦΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ.
Η ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΒΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΙΩΤΕΣ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΛΠΟΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΝΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΙΤΙΑ ΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΕΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΧΤΟΣ.
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΒΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΖΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΣΦΙΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ.
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΝΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΙΤΙΩΤΕΣ. ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠ’ ΑΡΧΗΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ, Η ΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ) ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ (ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ) ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ S&B ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΙ. ΑΠΛΑ, ΑΡΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ. ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ. ΕΣΤΩ ΣΙΩΠΗ. ΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΑΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΟΥΣΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΕΩΝ ΜΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΔΕΛΦΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ-ΑΠΑΤΗ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑ ΛΑΙΝΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΩΣ ΑΠΛΗ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουμε πολύ καλα ποιοι μεγάλοι πρώην κ νυν ΔΗΜΑΡΧΟΙ κάνουν κουμάντο στα χοντρά της Ιτιάς κ δεν αφήνουν κανέναν να σαλέψει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ : ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ??? ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ! ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΦΑΝΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΝΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ "ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΖΙΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ κ.λ.π." ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΞΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ! ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Η ΙΤΕΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ! ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ !!! ΚΑΙ Η κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΙ ΑΣ ΠΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ Η ΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ! ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!