Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΙΤΕΑ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Ξανά σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες 9 Ιανουαρίου η Γενική Συνέλευση του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Ιτέας Κίρρας. Καταψηφίστηκε ο ισολογισμός 7/2011 – 7/2012 και καθαιρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο. Τα μέλη του Συνεταιρισμού όρισαν  υπηρεσιακό Συμβούλιο  ώστε να πραγματοποιηθούν ξανά εκλογές για νεο Δ. Σ.. Ο Συνεταιρισμός πρέπει να σωθεί και να ευημερήσει. Θα επανέλθουμε με αναλυτικό άρθρο και έγγραφα.
Όλο και περισσότερα καταστήματα κλείνουν στην Ιτέα. Χαμηλή ήταν και η κίνηση στην τοπική αγορά την περίοδο των εορτών, όπως αναφέρουν πολλοί έμποροι!
Στο τελευταίο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες, επικράτησε η λογική και δεν “πέρασε” η πρόταση για να πληρώνει ένα συμβολικό ποσό, όποιος (σύλλογος, σωματείο, λέσχη κλπ) χρησιμοποίει την αίθουσα εκδηλώσεων του Κυριακοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας. Και για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε αναλυτικότερα.
Κλειστό παραμένει το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ιτέας εδώ και  ένα μήνα. Έχει εγκριθεί ποσό για τη συντήρηση του. Το θέμα είναι όμως πως από τις αλλεπάλληλες περσινές διακοπές της λειτουργιάς του λόγω έλλειψης πετρελαίου, μερικοί γονείς έστρεψαν το ενδιαφέρον των παιδιών τους σε άλλα αθλήματα.
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου θα παρουσιαστεί στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ιτέα η Μελέτη Αναθεώρησης ΓΠΣ Ιτέας και Κίρρας. Η ώρα παρουσίασης  για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ορίστηκε αρκετά νωρίς θα λέγαμε… στις 12:00 το μεσημέρι! 
----------------------------------------
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα, από το http://vimaiteas.blogspot.gr/ το οποίο δημοσιεύσαμε και μεις, S.O.S.- ΜΑΥΡΑ ΛΥΜΑΤΑ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ! αναγνώστης, μας έστειλε χθες το απόγευμα την παρακάτω φωτογραφία  που φαίνονται τα μαύρα νερά που καταλήγουν στα ειλαιοκτήματα. Φαίνεται πως κάποιοι ασυνείδητοι ρίχνουν τα απόβλητα όχι μόνο στους χειμάρρους άλλα και στο νερό που ποτίζεται ο ελαιώνας. Κάθε χρόνο γίνονται καταγγελίες και αναφορές αλλά δεν μάθαμε ποτέ ποιοί είναι οι υπεύθυνοι ούτε την τιμωρία τους!

 


 

2 σχόλια:

vima iteas είπε...

Εν'τάξει

Ανώνυμος είπε...

εφυγα βρεθηκε κανεις να ανακοινωνει μερικα στραυαααααααααααααααα,,,,,,στους αγ αναργυρους τρεχει το νερο????