Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Το καλό της κρίσης



Αν από αυτή την κρίση που μας έχει γονατίσει όλους βγει κάτι καλό, αυτό θα είναι ένα. Θα γκρεμοτσακίσει τη λογική –και αυτούς που την υπηρετούν- των αρεστών, των υποτακτικών, των οσφυοκαμπτών κομματικοδίαιτων και κρατικοδίαιτων. Θα απομακρύνει τα πολιτικά παράσιτα και θα ξαποστείλει τους ατάλαντους αυλικούς.
Ναι, το πιστεύουμε πραγματικά ότι στο τέλος αυτού του τούνελ, όσο ακριβό και αν είναι το τίμημα, θα επικρατήσει ένα πιο αξιοκρατικό σύστημα που θα αναδεικνύει τους άριστους και θα στείλει στα αζήτητα όλους αυτούς που μικροί όντως και ασήμαντοι καμώνονται τους «κάποιους» και προσπαθούν να επιβληθούν με τη δύναμη που τους δίνει η δανεική τους καρέκλα. Θα στείλει καλιά τους όλες αυτές τις μικρόψυχες ασημαντότητες με τη φασίζουσα νοοτροπία.
Γιώτα Γιαννούλη

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σπιτια με σβηστα φωτα,κλειστα καλοριφερ ο κοσμος με τα μπουφαν μεσα στα δωματια τυλιγμενος με κουβερτες,παλετες και τελαρα στο τζακι αν υπαρχει,ανθρωποι να κλαινε που δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα,που δεν εχουν να βαλουν βενζινα,που δεν εχουν να φανε τωρα στην Ελλλαδα του 2013,διαλυσατε την μεσαια ταξη,ο φοβος και η αγωνια στα υψη καθημερινα να δουμε τι θα ξημερωσουν.........