Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΦΩΚΙΔΑ: ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΝΟΣ!

Φωτογραφία για Αχαϊα: Ιδιοκτήτης ψησταριάς καθοδηγούσε απ'το τηλέφωνο 5 Αλβανούς ληστές?

H άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έριξε φως σε 5 ληστείες και 23 κλοπές σε Πάτρα, Αιτωλία και Φωκίδα... Ξεκίνησε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας η δίκη για τη συμμορία που κατηγορείται ότι είχε διαπράξει πέντε ένοπλες ληστείες και 23 κλοπές στη Δυτική Ελλάδα. Στο σκαμνί κάθονται ένας Πατρινός και πέντε Αλβανοί. Το κουβάρι της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, άρχισε να ξετυλίγεται από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πέντε αλλοδαποί, αλλάζοντας σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει πέντε ληστείες και 23 κλοπές σε Πάτρα, Αιτωλία και Φωκίδα, υπό την καθοδήγηση του Πατρινού κατηγορούμενου, που είναι ιδιοκτήτης ψησταριάς.
Χθες (15-01-2013) στο ακροατήριο κατέθεσε ο προϊστάμενος του γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας Παρασκευάς Μασούρας, που μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και από τις συνομιλίες που καταγράφηκαν η αστυνομία, οδηγήθηκε στη σύλληψη των δραστών. Πάντως ο κατηγορούμενος από την Πάτρα, απευθύνθηκε στον μάρτυρα και υποστήριξε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή με τις κατηγορίες.
Η εκδίκαση διακόπηκε για τις 24 Ιανουαρίου. Μεταξύ άλλων κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος οδηγού μηχανής στις 8 - 9 - 2011, στην οδό Λ. Μενούνου στην Πάτρα, από τον οποίο άρπαξαν 350 ευρώ και για επίθεση με ξύλινο αντικείμενο σε 37χρονο, πριν μπει στο σπίτι του, όπου του αφαίρεσαν την τσάντα.
ΑΠΟ: www.newsnow.gr

1 σχόλιο:

Π.Λ. είπε...

Κοινή επιστολή Επιμελητηρίων προς τους βουλευτές του κοινοβουλίου
================================
(LINK:http://lefteria.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7821.html)
Καρδίτσα 12 Ιανουαρίου 2013
ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές,

Σας καλούμε να καταψηφίσετε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (τεύχος Α΄, ΦΕΚ 240/12 Δεκεμβρίου 2012) του Υπουργείου Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία καταργείται η υποχρεωτικότητα εγγραφής στα Επιμελητήρια, από 1-1-2015, οδηγώντας στην ουσιαστική κατάργηση των Επιμελητηρίων.

Η ψήφιση της παραπάνω Πράξης θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες όχι μόνο στην εκπροσώπηση και τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Μικρομεσαίας Επιχείρησης, αλλά και στο σχεδιασμό και την εκπόνηση στρατηγικού σχεδίου με στόχο την ανάπτυξη και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μα, και φυσικά την άμεση κατάρρευση του Γ.Ε.ΜΗ., έργο κομβικής σημασίας που ανατέθηκε και υλοποιείται κατ΄ αποκλειστικότητα από τα Επιμελητήρια της Χώρας.

Επιμελητήριο Βοιωτίας Επιμελητήριο Εύβοιας
Παναγιώτης Αγνιάδης Παναγιώτης Σίμωσης Πρόεδρος Πρόεδρος

Επιμελητήριο Καρδίτσας Επιμελητήριο Λάρισας
Βύρων Παππάς Σωτήριος Γιαννακόπουλος Πρόεδρος Πρόεδρος



Επιμελητήριο Μαγνησίας Επιμελητήριο Τρικάλων
Αριστοτέλης Μπασδάνης Βασίλειος Γιαγιάκος Πρόεδρος Πρόεδρος

Επιμελητήριο Φθιώτιδας Επιμελητήριο Φωκίδας
Αλέξανδρος Διαμαντάρας Γεώργιος Γαζής Πρόεδρος Πρόεδρος

Επιμελητήριο Ευρυτανίας
Τσιάμπρας Χρήστος Πρόεδρος

Σύλλογος Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Κεντρικής Ελλάδας
Ελπίδα Παπαβασιλείου Πρόεδρος
================================
ΣΧΟΛΙΟ: Κάτι είναι και αυτή η πράξη αντίδρασης αντίστασης ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε την... όμως !!! μόνον αυτό είδαν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων?? μόνο την επικινδυνότητα της επιχειρηματικής δραστηριότητας είδαν??.. Προτιμούν να "δραστηριοποιούνται" άπαντες οι επιχειρηματίες ..και μιλώ για τους μικρομεσαίους .... γιατί οι μεγάλοι Νταβατζήδες είναι οι διαπλεκόμενοι των Μνημοπνιακών νόμων!! ...και επανέρχομαι, να δραστηριοποιούνται υπό την Δαμόκλεια σπάθη του κατακτητή και των δοσίλογων εκπροσώπων Βολευτών ?? ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ?? ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ παραδόθηκε επί του άρθρου 4} παρ 4 ΚΑΘ ΟΛΟΚΛΗΡΊΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΈΣ ??....σσ: Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ "ΙΚΡΙΩΜΑ"... ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΤΙ ΜΙΣΘΟΥ 8000€.... ΑΞΙΑ !!!