Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Τι συμπτώσεις είναι αυτές αδελφέ;

Συνεργάστηκε στενά με προσωπικότητες της πολιτικής και δημοσιογραφικής κοινότητας, όπως τους Βερέμη, Βουρλούμη, Δαυίδ και σια...
Ελένη Παπακωνσταντίνου
Mέλος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) [Σ' αυτούς που εμπιστεύτηκαν οι δωσίλογοι της συγκυβέρνησης την εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, του ιδρώτα των Ελλήνων πολιτών]. Τη θέση αυτή κατέλαβε τον Φεβρουάριο 2012 αντικαθιστώντας το μέλος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
Σπούδασε νομικά στο London School of Economics και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Harvard των ΗΠΑ. Διετέλεσε μάλιστα και Πρόεδρος των αποφοίτων του επώνυμου αμερικανικού πανεπιστημίου.
Δούλεψε για κάποιο διάστημα και ως δικηγόρος στη Νέα Υόρκη, αφού ήταν μέλος του εκεί δικηγορικού συλλόγου. Απέκτησε και διδακτορικό από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών.
Εδώ και χρόνια, πάντως διατηρεί γραφείο στην Αθήνα και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος μεγάλων εταιρειών, όπως της Toyota, Philip Morris/Παπαστράτος, Swarowski, μέλος του ΔΣ της KRAFT FOOD HELLAS κ.λ.π.
Διετέλεσε επίσης μέλος του ΔΣ του ΕΛΙΑΜΕΠ  και συνεργάστηκε στενά με προσωπικότητες της πολιτικής και δημοσιογραφικής κοινότητας, όπως τους Βερέμη, Βουρλούμη, Δαυίδ και άλλους. Εκεί προωθούσε και δράσεις μη κυβερνητικών οργανώσεων, που είχαν σχέση και με την Παιδεία αλλά και την εξωτερική πολιτική.

Σχόλιο attikanea: Γενικώς η.."οικογένεια Παπακωνσταντίνου" συνεργάζεται με.... πολλά κέντρα και.. παράκεντρα... (Γειά σου Κυριάκο Γκίκα με τις... ερωτήσεις σου, που... ενοχλούν)

* Για να μαθαίνουν οι νέοι πως κάνεις καριέρα!
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΡΕΜΗ, ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ, ΔΑΥΙΔ!!! ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ.ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ(ΔΙΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΡΑΓΩΝΑ-ΦΡΑΓΚΥΔΑΚΗ-ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ-ΡΕΠΟΥΣΗ)ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΖΩΡΖ ΣΟΡΟΣ,ΚΑΙ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.ΚΡΗ ΤΟΥ ΜΠΟΤΑΚΙΑ(ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ)ΜΗΧΑΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ?ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ.