Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Απίστευτο: Ιταλία, Δημόσιος υπάλληλος είχε να πατήσει στη δουλειά 15 χρόνια και πληρωνόταν κανονικά - Πήρε μισό εκατ. σε μισθούς




 Μια απίστευτη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το BBC από την Ιταλία, εκεί όπου δημόσιος υπάλληλος είχε να πατήσει στη δουλειά του για 15 χρόνια ενώ ο μισθός του έμπαινε κανονικά κάθε μήνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δημόσιος υπάλληλος πήρε μετάθεση για το νοσοκομείο Ciaccio στη νότια πόλη του Καταντσάρο το 2005. Μετά από μερικές ημέρες στη δουλειά αποφάσισε πως δεν ήθελε να πηγαίνει άλλο στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να παραιτηθεί αλλά ούτε και να απολυθεί από τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Δημόσιος υπάλληλος BBC

Ο εν λόγω υπάλληλος, φέρεται σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές να απειλούσε και να εκβίαζε συναδέλφους και προϊσταμένους του προκειμένου να μην τον καταγγείλουν με αποτέλεσμα να συνεχίσει να πληρώνεται κανονικά.Το τέλος της αργομισθίας.Ωστόσο, ο σημερινός διευθυντής προσωπικού του νοσοκομείου αποφάσισε να δώσει τέλος στις απειλές και τους εκβιασμούς και το κατήγγειλε στις αρχές της Ιταλίας.Ο δημόσιος υπάλληλος συνελήφθη και κατηγορείται για απάτη και κατάχρηση θέσης ενώ στο στόχαστρο των ερευνών των αρχών μπήκαν επίσης και 6 στελέχη της διοίκησης του νοσοκομείου που φέρονται να γνώριζαν για την αργομισθία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο συλληφθέντας φέρεται να είχε αποσπάσει συνολικά από το ιταλικό δημόσιο με την αργομισθία του συνολικές απολαβές 538.000 ευρώ από το 2005, χωρίς να πατήσει ούτε μέρα στη εργασία του.

πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήτανε σίγουρα Ιταλός ?

Ανώνυμος είπε...

Ιταλός με ελληνική καταγωγή ...