Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

«Αφεντικό» και στην Ιτέα ο Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε όλων τον αγώνα και τις αμφισβητούμενες φάσεις !



















Από την https://www.goalpost.gr/

από την πλευρά του Αστέρα Ιτέας :

Άδικη ήττα με 0-2 σε μια ανεκδιήγητη διαιτησία ενός άκρως ακατάλληλου διαιτητή .
Θα ακολουθήσει αναλυτικό βίντεο με τα κατορθώματα του κυρίου Βλαχου
Καλό θα είναι βλέποντας το βίντεο ο εν λόγω κύριος να κρεμάσει δια πάντως την σφυρίχτρα

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ & ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!




Όλος ο αγώνας :

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=QlY1qW6WClg


Ολυμπιακός Βόλου εμφανίστηκε μεταμορφωμένος στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε δίκαια το «διπλό» στο δημοτικό γήπεδο Ιτέας «Αθανάσιος Νοικοκυράκης», κερδίζοντας με 0-2 την τοπική ομάδα του Αστέρα Ιτέας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί στο πρώτο 45λεπτο, καθώς μέτρησαν μόνο μία καλή στιγμή με τον Σκοπελίτη στο 14’, το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάπου. Επίσης, ο Αστέρας «άγγιξε» το γκολ με τον Πρέντι, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι.
Ωστόσο, ο Ολυμπιακός του δευτέρου ημιχρόνου δεν γινόταν να χάσει, καθώς δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε καλή ανάπτυξη από τον άξονα και από τα πλάγια, ενώ το τελικό 0-2, με βάση την εικόνα του στο δεύτερο 45λεπτο, τον αδικεί, διότι σε αρκετές περιπτώσεις θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι κι έτσι το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι το φινάλε.
Ρεπορτάζ:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΟΛΑΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν ακόμη ένα σπουδαίο «διπλό», αυτή τη φορά σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όπου με τα τέρματα του Λεάντρο στο 75’ και του Σερτζίνιο στο 83’, παρέμειναν για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Επίσης, η διαιτησία του κ. Βλάχου δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον Ολυμπιακό, καθώς 5 ποδοσφαιριστές του (28’ Φλίγκος, 45’+1’ Οικονομόπουλος, 52’ Κόλα, 58’ Ζγκούρι, 92’ Παπουτσογιαννόπουλος. 28’ Φλίγκος, 45’+1’ Οικονομόπουλος, 52’ Κόλα, 58’ Ζγκούρι, 92’ Παπουτσογιαννόπουλος) αντίκρυσαν την κίτρινη κάρτα. Αξίζει να αναφερθεί ότι από την πλευρά του Αστέρα Ιτέας δεν τιμωρήθηκε κανένας ποδοσφαιριστής.

Πώς παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου:
Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Περικλής Αμανατίδης, παρέταξε τους «ερυθρόλευκους» με διάταξη 4-2-3-1. Θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Παλιούρας. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά παρατάχθηκαν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος, Λεάντρο και Μπουτζίκος. Το κεντρικό δίδυμο της μεσαίας γραμμής αποτέλεσαν οι Ναζίμ και Κόλα. Ρόλο «δεκαριού» είχε ο Λώττας, ενώ στις πτέρυγες επιχειρούσαν οι Σκοπελίτης (δεξιά) και Σερτζίνιο (αριστερά). Επίσης, στην κορυφή της επίθεσης επιλέχθηκε ο Φλίγκος.
Πώς παρατάχθηκε ο Αστέρας Ιτέας:
Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Πάρης Ανδράλας, παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Πάπος. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Κουτσούμπας και το αριστερό ο Αντωνόπουλος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Ηλιάδης και Μπογκντάνι. Κεντρικοί μέσοι ήταν ο Μαλισσόβας, με τον Μαυρόπουλο. Μπροστά τους στο άξονα τοποθετήθηκε ο Πρέντι, που είχε δίπλα του, τον Σεΐτι (δεξιός μεσοεπιθετικός) και τον Γεωρργουσόπουλο (αριστερός μεσοεπιθετικός). Τέλος, κεντρικός επιθετικός ήταν ο Κακάβας.

«Αφλογιστία» για τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος
Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κόλα σούταρε από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πάπου. Επτά λεπτά αργότερα, ακολούθησε το μακρινό σουτ του Λώττα, όμως, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βρισκόταν στη σωστή θέση για να μπλοκάρει τη μπάλα.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 14’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σκοπελίτη. Μετά από φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Αστέρα, ο Φλίγκος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έχοντας πλάτη προς το τέρμα, προτίμησε να στρώσει τη μπάλα στον Σκοπελίτη, ο οποίος σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάπου.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Γεωργουσόπουλος δοκίμασε τα πόδια του από απόσταση, αλλά ο Παλιούρας μπλόκαρε τη μπάλα, όντας σωστά τοποθετημένος. Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Αστέρας ανέβαζε ρυθμούς και στο 28’, «άγγιξε» το γκολ. Ο Πρέντι εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που είχε κερδίσει νωρίτερα η ομάδα του, λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να βρίσκει την αριστερή συμβολή των δοκών του Παλιούρα.
Στο 40’ και στο 41’ ο Ολυμπιακός είχε καλές ευκαιρίες με τα μακρινά σουτ των Ναζίμ και Σερτζίνιο, αντίστοιχα, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Σεΐτι επιχείρησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ τον Παλιούρα, αλλά η μπάλα κατέληξε απελπιστικά άουτ. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια, χωρίς κάποια ομάδα να έχει προβάδισμα στο σκορ. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι στο 28’ ο Φλίγκος και στο 45’+1’, ο Οικονομόπουλος, δέχθηκαν την κίτρινη κάρτα.


Ο Λεάντρο έδωσε τη λύση!
Ο Περικλής Αμανατίδης πραγματοποίησε στο 54’ την πρώτη αλλαγή, βάζοντας στο παιχνίδι τον Ζγκούρι, ο οποίος αντικατέστησε τον Σκοπελίτη, παίρνοντας θέση στο δεξιά πλευρά, όπου και αγωνίστηκε ως μεσοεπιθετικός. Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους στο 66’, ο Γεωργουσόπουλος σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Παλιούρας δεν ανησύχησε, βλέποντας το σουτ του αριστερού μεσοεπιθετικού του Αστέρα να καταλήγει εκτός εστίας.
Στο 69’ ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα του, πραγματοποιώντας διπλή αλλαγή, με τους Καμπλιώνη και Ρόκα να παίρνουν τις θέσεις των Φλίγκου και Κόλα, αντίστοιχα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σερτζίνιο βρέθηκε κοντά στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με σουτ από πλάγια θέση, ανάγκασε τον Πάπο να πέσει στην δεξιά του γωνία και α παραχωρήσει το κόρνερ.
Στο 75’ ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει γκολ, βρίσκοντας τη λύση στο πρόσωπο του Λεάντρο. Ο Λώττας εκτέλεσε το φάουλ από την αριστερή πλευρά, με τον Λεάντρο να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να κάνει το 0-1 για τους «ερυθρόλευκους».
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 79’ ο Πρέντι εκτέλεσε το φάουλ με τον Ηλιάδη να πιάνει την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και τον Παλιούρα να πέφτει στην αριστερή γωνία της εστίας του και να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα, διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ.
Στο 82’ ο Ζγκούρι μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και πριν καταφέρει να γίνει απειλητικός, ανατράπηκε αντικανονικά από τον Ηλιάδη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Βλάχο, να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των «ερυθρόλευκων». Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Σερτζίνιο, ο οποίος ευστόχησε από τα ένδεκα βήματα στο 83’, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 88’ παραλίγο θα έκανε τρία τα τέρματά του, αλλά το σουτ του Ζγκούρι αποκρούστηκε από τον Πάπο σε κόρνερ. Στο 93’ οι «ερυθρόλευκοι» μέτρησαν ακυρωθέν γκολ με τον Ναζίμ, καθώς θεωρήθηκε ότι ο μέσος των φιλοξενούμενων ήταν σε αντικανονική θέση. Στην τελευταία φάση του αγώνα, το σουτ που επιχείρησε ο Μπουτζίκος, έφυγε λίγο άουτ και έτσι το 0-2 έμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Αξίζει να αναφερθεί ότι και στο δεύτερο ημίχρονο, παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα και συγκεκριμένα οι Κόλα στο 52’, Ζγκούρι στο 58’ και Παπουτσογιαννόπουλος στο 92’.

«Δεν σ’ αφήσαμε μόνο ποτέ…»
Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου αψήφησε τα χιλιόμετρα που έπρεπε να διανύσει, αλλά και το κρύο και ταξίδεψε μέχρι την Ιτέα για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του, κάνοντας πράξη ένα από τα αγαπημένα του συνθήματα. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» στήριξαν με τη φωνή τους, τους ποδοσφαιριστές του Περικλή Αμανατίδη και με την παρουσία τους στο δημοτικό γήπεδο της Ιτέας «Αθανάσιος Νοικοκυράκης», έγιναν ο 12ος παίκτης της βολιώτικης ομάδας.
«Ολυμπιακός, Ολυμπιακός, Ολυμπιακός»
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, ο προπονητής της ομάδας, Περικλής Αμανατίδης, καθώς και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων», κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού, όπου όλοι μαζί πανηγύρισαν το «τρίποντο», φωνάζοντας τρεις φορές Ολυμπιακός, ενώ έπειτα χειροκρότησαν οι μεν τους δε, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έγινε από όλες τις πλευρές, ώστε το βολιώτικο συγκρότημα να πάρει το σπουδαίο «διπλό», που ήταν και το ζητούμενο.
Σκόρερ: 75’ Λεάντρο, 83’ Σερτζίνιο.
Κίτρινες
: 28’ Φλίγκος, 45’+1’ Οικονομόπουλος, 52’ Κόλα, 58’ Ζγκούρι, 92’ Παπουτσογιαννόπουλος.
Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Βιντσενζάτος, Τσαλίκογλου (Αν. Αττικής)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
: Πάπος, Κουτσούμπας (46’ Ρέλλας), Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Μπογκντάνι, Μαυρόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Μαλισσόβας (80’ Νικολόπουλος), Κακάβας (66’ Αλεξίου), Πρέντι, Σεΐτι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παλιούρας, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Κόλα (69’ Ρόκας), Ναζίμ, Σερτζίνιο, Φλίγκος (69’ Καμπλιώνης), Λώττας (87’ Νόνης), Σκοπελίτης (54’ Ζγκούρι).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ολων..με ωμεγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αγράμματοι συριζαιοι