Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Βαθμός "χ"ρυσάφι για τον Απόλλωνα στην Άμφισσα με τον Φωκικό.

         





Στην Άμφισσα κόντρα στον τοπικό Φωκικό αγωνίστηκε την Κυριακή (25/11) ο νεοφώτιστος Απόλλων Μακρυχωρίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Οι "κυανόλευκοι" απέσπασαν 0-0 από την ομάδα της Φωκίδας και έτσι έφτασαν τους 11 βαθμούς κρατώντας τον αντίπαλός τους στο -3.
Έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με τον Απόλλωνα να δίνει μεγάλη έμφαση στην άμυνα, παίρντοντας έτσι το θετικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή, έχασαν δυο - τρεις καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρνουν να παραβιάσουν την εστία του Γεωργαντζά.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Απόλλωνας έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος λόγω τραυματισμών.
Ο Μβελέ Τζούνιορ βγήκε στο 16' , για να μπει ο Κουλοκτσής, ο οποίος στο 27' παραχώρησε τη θέση του στον Τεντολούρη Α., ενώ στο 42' ο Ισούφης δεν μπόρεσε να συνεχίσει με τον Τεντολούρη Δ. να τον αντικαθιστά.
Συνθέσεις:
Φωκικός (Νίκος Κόκκινος): Παπαδόπουλος, Αμπραχαμιάν, Πιέτρη, Ζιώγας, Κόλα, Μουράντοφ, Κυριακόπουλος (84' Πελτέκης), Σταθουλόπουλος, Μεγάλος, Χατζηστάμου, Αδάμ (67' Κολοβός).
Απόλλων Μακρυχωρίου (Θάνος Θεοδώρου): Γεωργαντζάς, Τζουμάκης, Τζιλός, Ισούφης (42' λ.τ. Τεντολούρης Δ.), Κοντοβάς, Κατσιγιάννης, Μυργιώτης (81' Αργυρόπουλος), Κρανιώτης, Ξέρρας, Τζιμπούκας, Μβελέ Τζούνιορ (16' λ.τ. Κουλοκτσής - 27' λ.τ. Τεντολούρης Α.).

KarditsaSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: