Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Οδοιπορικό και στη Φωκίδα, του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Αναγνωστάκη





Tα ζητήματα της Φωκίδας έθεσαν στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, τόσο ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος όσο και ο Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης, στη συνάντηση που είχαν στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Φωκίδα.
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης μετά το τέλος της σύσκεψης δήλωσε :
«Κάναμε μια πρώτη συζήτηση με τους Δημάρχους Δελφών και Δωρίδας και τους εξήγησα το σχέδιό μας για την Περιφέρεια, ενώ εκείνοι μου έθεσαν τα προβλήματα της περιοχής και της Αυτοδιοίκησης.
-- Διαφήμιση --
Θα ακολουθήσει μια πιο στοχευμένη συνάντηση, με τα Δημοτικά Συμβούλια των δύο Δήμων, έτσι ώστε να σχεδιάσουμε από κοινού τον προγραμματισμό της Περιφέρειας, για την περιοχή της Φωκίδας.
Διαπιστώσαμε συναντίληψη στα κύρια θέματα που απασχολούν την περιοχή, όπως είναι:
  • Η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου,
  • οι υποδομές, με αιχμή τη διαγώνιο σύνδεση Γραβιά-Άμφισσα-Ναύπακτος,
  • η ανεργία των Νέων,
  • η τοπική οικονομία,
  • η εξασθένιση της περιοχής.
Ο δρόμος για μια Περιφέρεια Υπεροχής και Κοινωνικής Συνοχής, τώρα ξεκινάει…. Πάμε μπροστά. Ελάτε μαζί μας». Στη σύσκεψη μετείχαν οι Αντιδήμαρχοι και συνεργάτες των Δημάρχων, οι συνεργάτες του Δ. Αναγνωστάκη, ο οποίος στην περιοδεία του επισκέφτηκε, παλιά Αυτοδιοικητικά στελέχη, τα ΜΜΕ και συζήτησε με στελέχη συλλογικών φορέων για τη στήριξη της προσπάθειας
Θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί, μεθοδικά, συλλογικά, διεκδικητικά.
Με τους συνεργάτες μου δεσμευτήκαμε, κατά την εκπόνηση του προγράμματός μας, να συγκεντρώσουμε όλες τις ρεαλιστικές προτάσεις και ιδέες σε ένα συνεκτικό Σχέδιο, που θα ενταχθεί για χρηματοδότηση στο επόμενο ΠΕΠ 2021-2027, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο δρόμος για μια Περιφέρεια Υπεροχής και Κοινωνικής Συνοχής, τώρα ξεκινάει….
Θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί, μεθοδικά, συλλογικά, διεκδικητικά.
Πάμε μπροστά. Ελάτε μαζί μας».
Στη σύσκεψη μετείχαν οι Αντιδήμαρχοι και συνεργάτες των Δημάρχων, οι συνεργάτες του Δ. Αναγνωστάκη, ο οποίος στην περιοδεία του επισκέφτηκε, παλιά Αυτοδιοικητικά στελέχη, τα ΜΜΕ και συζήτησε με στελέχη συλλογικών φορέων για τη στήριξη της προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: