Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΟΑΕΔ: 1.000 νέες θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία, ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ, ΕΚΑΒ, φορείς // 10 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ

Κατανομή ανά περιοχή, φορέα - Ειδική επεξεργασία workenter
Πολύ σημαντικά μερίδια στην κατανομή των θέσεων λαμβάνει το υπουργείο Υγείας από το νέο πρόγραμμα 5.500 προσλήψεων του ΟΑΕΔ.
Συνολικά, θα επιλεγούν 1.000 νέοι υπάλληλοι, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Eκπαίδευσης.
Το workenter, για την διευκόλυνση των υποψηφίων, δημοσιεύει -μετά από επεξεργασία- σε αρχείο pdf, (ανοίγει πανεύκολα), τη λίστα με τις ειδικότητες και την κατανομή των φορέων για το υπ. Υγείας.
Σημειώστε:
  • Η επεξεργασία «διαχωρίζει» αναλυτικά τους φορείς ανά θέση, καθιστώντας το αρχείο εύκολα προσβάσιμο από υποψήφιους που ενδιαφέρονται να δηλώσουν τους φορείς της ειδικότητάς τους

Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να διαβάσετε ολόκληρη την κατανομή.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΣΤΗΝ 11η ΚΑΙ 12η ΣΕΛΙΔΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απαράδεκτο ρατσιστικό πρόγραμμα οαεδ που εχει οριο ηλικιας τα 29 ετη οταν απευθυνεται σε πτυχιουχους. δηλαδη εμεις που ειμαστε 30 31 δεν εχουμε δικαιωμα να δουλεψουμε; θα βαλουνε ατομα με ενα απλο πτυχιο χωρις καμια επαγγελματικη εμπειρια μαστερ η διδακτορικο και θα πληρωνονται με 1000 το μηνα. αισχρο προγραμμα. να αφηνανε τις ηλικιες ελευθερες και οχι να λενε μεχρι 29 ετων. στις εκλογες λοιπον να πανε αυτοι οι 29χρονοι που θα παρουνε 12000χιλιαδες ευρω για ενα χρονο και να τους ψηφισουνε. καταντησε αηδια πλεον η ελλαδα.