Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Karteria1.blogspot.com – 1 ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ



214.000 επισκέπτες


    Ένας χρόνος πέρασε από την εμφάνιση του blog της ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ” μας.   Αρχίσαμε να εμφανιζόμαστε στους ιστότοπους του διαδικτύου,  μια τέτοια ημέρα έναν χρόνο πριν : 29-5-2011.  Με την αμηχανία μας, με την διστακτικότητά μας, με τα λάθη μας, μα πάνω από όλα με το πάθος μας για τον τόπο. Αρχίσαμε με 35 και 70 ημερήσιες επισκέψεις και σιγά-σιγά, τόσο η εγκυρότητά μας, όσο και η ποιότητα το γραφομένων μας, μας οδήγησαν σε αλματώδη αύξηση τόσο των επισκεπτών μας, όσον και των φίλων μας.  Μεγαλώσαμε πλέον και με μεγάλη ευθύνη, πιστεύουμε ότι γίναμε ενα αγαπημένο, μαχητικό και ακριβόλογο blog  της περιοχής μας.


     Δεν υπερβάλλαμε ποτέ, δεν λοιδορήσαμε κατ' ουδενός, δεν είπαμε ψέματα για οτιδήποτε, δεν προπηλακίσαμε κανέναν,  μα πάνω απ' όλα δεν επιτρέψαμε την διαπόμπευση και τον υβρισμό οποιουδήποτε , ακόμη και αν έβλαψε, έκων ή άκων, τον τόπο μας.  Στηλιτεύσαμε πράξεις και ενέργειες αιρετών και μη, οι οποίοι κατά την γνώμη μας, υπερέβαλλαν εαυτόν και καθήκον, ή στην χειροτέρα των υποθέσεων, αγνόησαν το συνολικό συμφέρον κατοίκων και θεσμών.  Δεν επιτρέψαμε την προβολή των πάσης φύσεως  θέσεων και απόψεων Κομμάτων και φυσικών προσώπων παρά μόνον ανακοινώσεις του Δήμου και της Περιφέρειας, οι οποίες λογικά αφορούσαν το σύνολο των κατοίκων.  Επ' ουδενί δεν αρνηθήκαμε την καλοπροαίρετη κριτική και ουδέποτε θεωρήσαμε εαυτούς  ιδανικούς διώκτες, τιμωρούς και στιγματιστές των κακώς κειμένων στον τόπο μας.  Απλώς αγαπάμε αυτό το περιβάλλον, μέσα στο οποίο ζούμε και θέλουμε η γνώση μας, η ενέργειά μας και η αποτελεσματικότητά μας, να το προστατέψει, να το εξωραΐσει και να το βελτιώσει, προς όφελος όλων μας.

Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε και όλα τα blog και site της περιοχής μας που πρόβαλλαν τα θέματα μας και με την άδεια τους προβάλαμε και τις δικές τους δημοσιεύσεις.

Φυσικά δεν ξεχνάμε τους αναγνώστες μας, αλλά και όσους μας έστειλαν θέματα για δημοσίευση και με τις παρεμβάσεις τους ανώνυμες και επώνυμες, βελτιώσαμε την ιστοσελίδα μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτούς!

    Ένας χρόνος λοιπόν karteria1.blogspot.com.  Ένας χρόνος μαζί σας και μαζί μας, με την εμπιστοσύνη σας και την αμφοτερίζουσα επικοινωνία μας. Ένας χρόνος  ανιδιοτελούς προσφοράς  στον τόπο μας με μοναδικό κέρδος την αναγνωρισημότητα και την εκτίμηση του Συλλόγου μας από εσάς. 

Χρόνια Πολλά ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ''.  Χρόνια Πολλά  http://karteria1.blogspot.com.










3 σχόλια:

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ !!!!!!!!!

Πολύδροσος Παρνασσού είπε...

http://polydrososparnassou.blogspot.com/2012/05/karteria1blogspotcom-1.html

iteanews είπε...

Πολλά και Θερμά Συγχαρητήρια για την δυναμική σας πορεία στον ένα χρόνο που είσαστε στον "αέρα" του διαδικτύου. Καλή δύναμη για τη συνέχεια με πολλές επιτυχίες !!!