Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ... ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



Στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκε "ο χειρότερος υπουργός Οικονομικών". Στην ιστορία του τόπου το όνομά του θα συνοδεύεται από το πλούσιο αρνητικό βιογραφικό του: μνημόνιο, ΔΝΤ, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, άγρια λιτότητα, καταστρατήγηση εργατικών δικαιωμάτων, φτώχεια, πείνα. Θα περίμενε κανείς ότι με την οργή του λαού εναντίον του, με την αποτυχία του μνημονίου, με την τροπή που έχουν πάρει πια τα πράγματα, θα είχε μπει στο περιθώριο.

Κι όμως. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι το... πουλέν των ισχυρών του πλανήτη
.
Στη φετινή σύνοδο της Λέσχης Bilderberg ο πρώην "τσάρος" της οικονομίας θα είναι το νέο μέλος. Θα τον υποδεχτούν οι άνθρωποι που καθορίζουν τις τύχες όλου του κόσμου με φιλικά χτυπήματα στην πλάτη. Θα τους κάνει απολογισμό των πεπραγμένων του. Θα γευματίσει μαζί τους, θα πιουν κονιάκ καπνίζοντας πούρα, θα συνεχίσουν τη συζήτηση για το παρελθόν, για το παρόν, για το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας.

Τί έχει να προσφέρει ο Γιώργος Παπακωνστανίνου σε αυτή τη σύνοδο;

Εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα: πολύτιμη εργαστηριακή πείρα. Το εργαστήριο που ονομάζεται "ελληνική κοινωνία" κατέδειξε ότι το πείραμα μπορεί να πετύχει: βομβαρδισμός με τρόμο, αρπαγή, μέτρα, ενοχή, τρόμο, αρπαγή, ξανά μέτρα. Και οι πολίτες σοκαρισμένοι και καθηλωμένοι από το φόβο και την ενοχή να ανέχονται.
Στην Ελλάδα όλοι χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου "αποτυχημένο". Δεν υπάρχει πιο τρανή απόδειξη, από τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο κλαμπ ότι είναι απολύτως επιτυχημένος.
Ή για να το πούμε πιο λιανά: ο λιμός της ελληνικής κοινωνίας, η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, η βύθιση όλο και πιο βαθιά στην ύφεση και την ανεργία, δεν έγιναν κατά λάθος!





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ! ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ 500 EURO ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΑΛΛΑ 1000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ {για να εχει την βουλευτικη ασυλια]