Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΚΙΡΡΑ: ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ



ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΚΤΕΛ ΣΤΗΝ  ΚΙΡΡΑ      

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι από 26-5-2012   θα μπορούν να εξυπηρετηθούν  με νέα στάση λεωφορείων   ΚΤΕΛ επί της οδού Αγ. Ιωάννου  με Απόλλωνος.




ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΡΡΑΣ

Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός μια μέρα πριν ανοίξουν οι προσφορές των υποψήφιων αναδόχων. Αιτία; Λάθος της προμελέτης που συντάχθηκε το Σεπτέμβριο του 2010. Σε λάθος θέση το νέο αντλιοστάσιο. Κάνεις όμως δεν το είδε εγκαίρως; Ούτε στην επίβλεψη ,ούτε στην θεώρηση; Ποιά είναι τα ακριβή γεγονότα; Γιατί τόση "απροσεξία" σε ένα τόσο σημαντικό έργο υποδομής για την περιοχή; Ποιά είναι η τύχη του έργου; Κατά πόσο κινδυνεύει να χαθεί; Η Κίρρα απαιτεί την ολοκλήρωση του έργου και περιμένει υπεύθυνες απαντήσεις από τους αρμοδίους και εμπλεκόμενους.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   ΤΟΠΙΚΗΣ   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΚΙΡΡΑΣ  

1.  Παρακαλείστε τα ογκώδη απορρίμματα(κλαδιά, έπιπλα κ.λ.π.) να μην τα εναποθέτετε πλησίον των κάδων απορριμμάτων. Για το λόγω αυτό υπάρχει μεγάλος κάδος στην έξοδο προς  Δεσφίνα (κοινοτικός χώρος). Oσοι δεν έχουν δυνατότητα ή κατάλληλο μέσο να   μεταβούν εκεί, να ενημερώσουν το Δήμο στα τηλέφωνα:22650-32860 & 22653-51100     

2.  Όσοι έχουν ακάλυπτα οικόπεδα από γέφυρα Σκίτσα ως και περιοχή «αρμύρες» να προβούν άμεσα στην αποψίλωση από χόρτα και καθαρισμό αυτών από απορρίμματα. Όσοι δεν ανταποκριθούν  θα χρεωθούν με έξοδα καθαρισμού από το Δήμο Δελφών.     3.  Εντός των ημερών σκούπα του Δήμου θα σκουπίζει τους   δρόμους μας σε καθημερινή βάση.    

4.  Παρακαλείστε να μη ρυπαίνετε τους κοινόχρηστους χώρους (πλατεία, πεζοδρόμια, αλιευτικό καταφύγιο, κοιμητήριο)    

5. Οι κάτοχοι σκύλων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη ρύπανση  των κοινοχρήστων χώρων από τα ζώα τους


. Η πρόεδρος
της  τοπικής Κοινότητας
ΓΕΩΡΓΙΑ  Α.  ΜΑΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: