Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΑΜΦΙΣΣΑ: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



     Μετά από απόφαση του Δημοτικού  Συμβουλίου του Δήμου Δελφών, που προεκλήθει κατόπιν παρέμβασης της "Πρωτοβουλίας Πολιτών ΟΧΙ στο   χαράτσι της ΔΕΗ" (ΕΕΤΗΔΕ), η Αντιδήμαρχος κ. Ε. Μπακολουκά  και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Δρακάκης μαζί με πολυπληθή ομάδα πολιτών,    προέβησαν την 25η τρέχοντος, σε παράσταση διαμαρτυρίας στο αρμόδιο τμήμα του υποκαταστήματος της ΔΕΗ Άμφισσας.


     Εξετέθησαν στην αρμόδια Προϊσταμένη τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το "αλαλούμ" με τους λογαριασμούς ρεύματος και υπήρξε   ταυτόχρονη επικοινωνία με τον κ. Στεργιώτη, εκπρόσωπο Τύπου της ΔΕΗ, σχετικά με το θέμα.

Επίσης κατατέθηκαν γραπτές ερωτήσεις και αναμένεται να δοθούν απαντήσεις από τους καθ ύλην αρμόδιους Διευθυντές της ΔΕΗ.    Οι προφορικές όμως απαντήσεις που μας δόθηκαν τόσο από την αρμόδια Προϊσταμένη κ. Τριάντη, όσο και από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΔΕΗ   κ. Στεργίου, θεωρούμε ότι ήταν άκρως ανεπαρκείς και δεν κάλυψαν ούτε στο ελάχιστο τα ερωτήματα που ετέθησαν.


Οι πολίτες του Δήμου Δελφών εξακολουθούν να θεωρούν ότι το συγκεκριμένο χαράτσι είναι άδικο, παράνομο και καταχρηστικό και η μεταφορά του,    με τον τρόπο που αυτή γίνεται στην ΔΟΥ, εξακολουθεί και αφήνει ερωτηματικά και ως προς το νομικό της σκέλος.

     Σε κάθε περίπτωση, αγωνία και μέλημα όλων μας είναι, να εξευρεθεί τρόπος διευκόλυνσης, ιδιαίτερα των απόρων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα   επιβίωσης και για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε να είμαστε αντίθετοι στα χαράτσια και να παλεύουμε για την κατάργησή τους.

     Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι με τον αγώνα μας ενάντια στην κρατική αυθαιρεσία καταφέραμε να μην διακοπεί ούτε μία παροχή ρεύματος στο Δήμο μας >>.




Δεν υπάρχουν σχόλια: