Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΦΩΚΙΔΑ: ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ



Το θέμα συζητήθηκε εκτός ημερήσιας στο Δημοτικό Συμβούλιο την 24η Μαΐου 2012. Ακολουθεί το αίτημα των αυτοκινητιστών και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

----------------------------------------




κ. Δήμαρχε, κ.κ. Δημ. Σύμβουλοι,

     Οι παρακάτω υπογράφοντες είμαστε δημότες του Δήμου Δελφών και ανήκουμε στους εργαζόμενους μεταφορείς μεταλλεύματος βωξίτη για λογαριασμό της εταιρείας ΔΕΛΦΟΙ- ΔΙΣΤΟΜΟ. Για δεκαετίες, με περισσή ευσυνειδησία, με αυταπάρνηση και εργατικότητα μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες φέρνουμε σε πέρας το μεταφορικό μας έργο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε υποστεί σταδιακά σημαντική μείωση του μεταφορικού έργου και ξαφνικά πριν από λίγες μέρες μας ανακοινώθηκε από τη εταιρεία ότι μειώνεται η συνεργασία μας επιπλέον κατά το ένα
τρίτο (και απ΄ ότι φαίνεται θα ακολουθήσει και άλλη μείωση), πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μένουμε άνεργοι, χρεωμένοι, και ουσιαστικά εργασιακοί πρόσφυγες στον τόπο μας. Το μεταφορικό έργο δεν έχει μειωθεί ώστε να δικαιολογείται -τυπικά- μια τέτοια αντιμετώπισή
μας, Απλά μετά από τόσα χρόνια εργασίας στην εταιρεία που εκμεταλλεύεται τον ορυκτό πλούτο της Φωκίδας, οι αρμόδιοι του ομίλου ανακάλυψαν ότι μπορούν να εκβιάσουν περισσότερα κέρδη, χρησιμοποιώντας των γνωστό πολιτευόμενο (?) εργολάβο της περιοχής
Παπαϊωάννου Πανουργιά.
     Ζητάμε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία την συζήτηση του θέματος από το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου το Συμβούλιο και ο Δήμος Δελφών να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα που θα ακολουθήσουμε. Οι υπογράφοντες αυτοκινητιστές…».


--------------------------------

Στη συνέχεια ακολούθησε η κατωτέρω διαλογική συζήτηση.


ΔΗΜΑΡΧΟΣ--- Εχουν γίνει οι συνομιλίες για το θέμα αυτό με τον κ. Λιόντο. Είναι δίκαιο το αίτημά τους. Να μας προτείνει ο κ. πρόεδρος εάν επιθυμούν να γίνει επίσκεψη επί τόπου στην εταιρεία ή να στείλουμε έγγραφα.
Α. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ (Δ.Σ) --- Είναι απόλυτα δίκαιο το αίτημά τους, και πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η στήριξή μας.
Γ. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ (Δ.Σ.) --- Προτείνω να βγει ψήφισμα και να ζητάμε την κατάργηση του νόμου για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ --- Δεν υποχρεώνει κανένας νόμος κανένα, Αυτές τις αποφάσεις τις παίρνουν οι εταιρείες, στα πλαίσια του νόμου, με γνώμονα το δικό τους συμφέρον.
Π. ΜΕΓΚΟΣ (Δ.Σ.) --- Εκτός από τα ψηφίσματα, θα πρέπει ο Δήμος να ασκήσει πιέσεις προς την κατεύθυνση να υπάρχει αποδοχή από τις εταιρείες όλων των εργαζομένων, να μην αυθαιρετούν με το θέμα των εξορύξεων, του περιβάλλοντος, των μισθών κ.λ.π. Να μπουν δηλαδή κανόνες και έλεγχος για το πώς θα λειτουργούν.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.
Το Συμβούλιο αφού άκουσε τον πρόεδρο του Σωματείου αυτοκινητιστών, τους άλλους ομιλητές, και μετά από διαλογική συζήτηση,

Αποφασίζει κατά πλειοψηφία
Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα του Σωματείου Επαγγελματιών / Αυτοκινητιστών Απασχολουμένων στην εταιρεία ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ και προς τούτο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση την Τετάρτη 30/5/2012 με τους εκπροσώπους της εταιρείας, και θα ακολουθήσει πιθανόν απόφασή μας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην παρούσα απόφαση μειοψήφισαν οι Δ.Σ.: Γ.Ιωσηφίδης, Π.Μέγκος, Δ.Καρδαράς, για τους λόγους όπως στο σκεπτικό αναφέρεται. Στο σημείο αυτό προσήλθε στη συνεδρίαση ο κ. Γιαγκής.

………………………………………………………………..

Αφού συντάχτηκε το παρόν υπογράφεται
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας Τα Μέλη
Ακριβές απόσπασμα Άμφισσα 28.05.2012



Ο Πρόεδρος
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΔΑ: Β4ΡΠΩ9Θ-Ε5Μ


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι βλακείες είναι αυτές. Και στον Παπαιωαννου κόσμος θα δουλέψει να φάει ψωμί. Αρκετα έφαγαν οι μάγκες αμόρφωτοι άξεστοι και νεόπλουτοι φορτηγατζήδες. Ας βγάλουν λιγότερα να δουλέψει και κανένας άλλος για να ζήσει.
Υ.Γ. Για να δείτε την αμορφωσιά τους (των φορτηγατζήδων) γράφουν στην ανακοίνωση πολιτευόμενος….
Τι σημαία εχει βρε ζαγάρια??????
Έχετε τον κόσμο υπενάντιο σας δεν σας συμπαθή ΚΑΝΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

9:58 σου εχει ξεφύγει κάτι. Έχει περάσει ο καιρός που το κάθε παπαγαλάκι έλεγε το ποίημά του και ο κόσμος φοβόταν ή αδιαφορούσε να απαντήσει, αφήνοντας την εντύπωση πως κάποιοι κάνουν οτι θέλουν στην περιοχή. Ξύπνησε, πείνασε, αγανάκτησε, όπου θες απόδωσέ το αλλά έτσι είναι και εσύ πια παπαγαλίζεις μπούρδες προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας.
Ο κόσμος που θα δουλέψει στον Παπαιωάννου μπορεί να είναι απο οπουδήποτε και σίγουρα θα είναι απο εκεί που δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και όχι απο εκεί που δουλεύουν για να ζουν αξιοπρεπώς (έχουν φροντίσει οι κολλητοί του αφεντικού να έχει γεμίσει τέτοιους η Ελλάδα, Έλληνες και μη). Άρα άμα είσαι ντόπιος είναι τυπική υποχρέωσή σου να στηρίξεις τον γείτονά σου, τον φίλο σου, τον συντοπίτη σου που τα παιδιά του πάνε στο ίδιο σχολείο με τα δικά σου.

Με αυτά που λές όμως, και για να μην μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ του οικογενειάρχη συντοπίτη σου που κινδυνεύει να μείνει με την οικογένειά του στο δρόμο, με τον ήδη άστεγο της Αλεξανδρούπολης ή του Βουκουρεστίου που θα δουλέψει για ένα κομμάτι ψωμί αδιαφορώντας για τον συντοπίτη σου, μάλλον είσαι βολεμένος και νεόπλουτος.Και για να έχεις το θράσος να λές ότι λές, τις λέξεις "άξεστος" και "νεόπλουτος" άστες Αν τώρα η αμορφωσιά είναι ντροπή, θα έπρεπε όλοι μας να ντρεπόμαστε τουλάχιστον για τους γονείς μας, εκτός, ίσως απο εσένα που σε γέννησαν καθηγητές πανεπιστημίου και μετά απο τόσα διδακτορικά, τί να σου πούμε. Σου διαφεύγει όμως οτι και τον πίθηκο μπορείς να τον "μορφώσεις" με κόλπα για την μπανάνα του και "μορφωμένος" δεν σημαίνει και "καλλιεργημένος", όπως στην περίπτωσή σου π.χ. Το επίπεδο του ανθρώπου είναι ξεκάθαρο από το αν λέει μπούρδες όπως "να βγάλουν και λιγότερα να δουλέψει και κανένας άλλος". Δηλαδή αν πάρουν τα μισά λεφτά, θα προσλάβει άλλα τόσο φορτηγά; Ή μήπως «δεν βγαίνουν» οι μεγάλες εταιρίες. Από πού έγιναν «μεγάλες», τι είχαν πριν αρχίσουν να κλέβουν ασύδοτα τον τόπο μας; Ή μήπως σε καίει να έχουν του χρόνου να παρουσιάσουν στον ισολογισμό του μεγαλύτερη αύξηση κερδών απ’ ότι πέρυσι γιατί αυτός είναι ο στόχος που έχουν βάλει τα μεγάλα αφεντικά στους τοπικούς διευθυντές;

Όσον αφορά για τον "κόσμο" άστο καλύτερα. Πέρασαν οι χρυσές εποχές των αφεντικών σου που έσπερναν διχόνοια στους ιθαγενείς και άρπαζαν τον πλούτο τους. ΤΕΛΟΣ. Είδα το βίντεο, δές το και εσύ να πάθεις πλάκα από το τι σημαίνει «μονιασμένος κόσμος» και παρακολούθα απο εδω και πέρα τι έχουν να πάθουν τα αφεντικά σου αν δεν σεβαστούν τον τόπο μας και όλους εμάς μαζί. .

Ανώνυμος είπε...

NOMIZΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ Π.Χ.ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.ΑΥΞΗΘΞΚΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 9.58;;;

Ανώνυμος είπε...

AΜΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΕ 2.ΟΟ
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΥΠΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΕΙΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΚΟΝΑΜΑΝΕ 5000 ΚΑΙ 6000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΝΑΣΕΝΟΙ...ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ.
ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ????
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΑΙΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΘΟΚΟΠΑΓΑΝΕ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ.
ΟΛΟΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

OTAN ομως δουλεψουν μονο ξενοι τοτε να σασ δω!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν θα δουλεψουν ξενοι εμεις θα δουλεψουμε και τα παιδια μας και οι μαγκες ας βγαλουν λιγοτερα για να ζησει και κανενας αλλος

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, ΜΕΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΑΛΛΑ…. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ. ΑΠΟ ΤΟΥ 60 ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ; ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΝΤΕ Ή ΔΕΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΒΛΑΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ Κ.Λ.Π.. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΜΙΣΟΚΑΜΕΝΑ ΕΠΙΠΛΑ (ΜΙΣΘΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
ΤΟ «ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕ 300 € ΤΟ ΜΗΝΑ. Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ; ΕΣΥ ΟΔΗΓΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ 200 €. ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;
ΚΑΙ ΑΣΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο 8:56 ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΤΟΥΜΟΥΝΤΑΖ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ. 2000 ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ. Ε ΡΕ ΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΗΔΗΞΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ; ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πρέπει ο Πανουργίας Παπαιωάννου να παρει την εργολαβία. Η αποψη μου σαν κάτοικος της Ιτιας.

Θα σκεπάζει τα φορτηγά και δεν θα πέφτουν πετρες από το βωξίτη στην ασφαλτο.
Θα σταματανε οι οδηγοι στα στοπ και θα σέβονται τα σήματα.
Δεν θα κορνάρουν σε όποιον γνωστό βλέπουν ότι ώρα και να είναι.
Ίσως να δουλεύουν 2 βαρδιες άρα περισσοτερο προσωπικό.
Δεν θα περνανε από την παραλία της Ιτιας να τους δουν και να δουν γκόμενες
Δεν θα παρκάρουν για τσίπουρα σε επικυνδυνα σημια στο δρόμο Ιτιας Άμφισσας.

Θελεται και άλλα? Ας ειχε μυαλό το σωμάτιο να τα διορθώσει και να εχει τον απλό κόσμο μαζι του

Ανώνυμος είπε...

6:06 Μου αρέσει το «πρέπει». Αν δεν είσαι ο ίδιος ή αν δεν πληρώνεσαι γι’ αυτά που γράφεις, είσαι για τα ρέματα αν θες να μας πείσεις ότι ο Πανουργιάς θα είναι ο υπεύθυνος για να συμβούν όλα αυτά. Που ζεις ρε άνθρωπε; ή για πόσο μα…..ες μας περνάς; Δεν ξέρεις ότι ενώ είναι μέλος της επιτροπής περιβάλλοντος της περιφέρειας που συζήτησε για το Λαρνάκι, ενώ έχει εργολαβία μέσα στο Λαρνάκι και απαγορευόταν να συμμετέχει στην συζήτηση, αυτός παρέκαμψε τον καραγκιόζη τον πρόεδρο και έγινε πρόεδρος, παρέκαμψε τον άλλο τον καραγκιόζη τον εισηγητή και ανακοίνωσε απλά την απόφαση που πήρε με την άλλη τη απαράδεκτη την Γαζή, παρέκαμψε τα λαμόγια όλα της επιτροπής και αποφάσισε για λογαριασμό τους ότι όλα στο Λαρνάκι είναι καλά Και ενέκρινε την ΜΠΕ. Δεν ξέρεις γιατί τον λέει Φουτουμουνταζ ο 10:12; Δεν το είδες το βίντεο που όταν του έδειξαν τις φωτογραφίες το Τροκαντερό να πνίγετε στην σκόνη αυτός κραύγαζε «φουτουμουνταζ». Δηλαδή όλοι όσοι λένε για σκόνη στο Λαρνάκι είμαστε τρελοί, λέμε ψέματα. Ή το αγόρι μας δεν ξέρει την αλήθεια για την σκόνη που αναπνέουν τα μωρά που είχαν την ατυχία να ζούν εκεί; Τα ιατρικά βιβλία που λένε για τις ζημιές που θα πάθουν σίγουρα αυτά τα μωρά μεγαλώνοντας σου έχουν ξεφύγει; Στο αφεντικό σου τα κατέθεσαν στο τραπέζι όταν φώναζε «φουτουμουντάζ» και τις έγραψε στα ……….. του μαζί με την υγεία των μωρών και όλων όσων ζούμε εδώ. Τώρα θες να μας πεις ότι το αφεντικό σου θα φροντίσει να μην κορνάρουν οι οδηγοί και ενοχλούν το μεσημέρι ; Το άλλο με τα φουρνέλα που έριξαν τα βράχια μέσα στον δρόμο στα Καστέλια το ξέρεις; Ξέρεις γιατί ο Νόμος απαγορεύει να συμμετέχουν σε δημοτικά όργανα, επιτροπές κ.λ.π. Σύμβουλοι που έχουν συμφέρον στην απόφαση; Για να μας φιλάνε από τα λαμόγια. Αυτόν τον πιάσανε να κάνει όσο πιο απροκάλυπτα αυτό που απαγορεύει ο Νόμος. Μόλις τον ζορίσανε τον δικό σου έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, μετά άλλαξε πρόεδρος, του πρόσφερε ανοχή, μέσα πάλι , η άλλη η ξεφτιλισμένη η Γερακούδη ξεφτιλίζει και την Δημόσια Διοίκηση και κάνει το κορόιδο 7 μήνες τώρα. Το θέμα είναι στον εισαγγελέα. Εσύ τι προσπαθείς να πείς;
Μαζευτείτε όλοι σας γιατί ξεπερνάτε πιά τα όρια της αλητείας και της προσβολής. Βουλώστε το αν δεν έχετε να πείτε κάτι για όλα αυτά που έχουν προηγηθεί. Ακούς εκεί, θα προσέξει ο Πανουργιάς το περιβάλλον και θα σεβαστεί τους κατοίκους τις περιοχής. Ρε ούστ από δω κοπρίτες.