Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ FOOTBALL LEAGUE 2

Η έλλειψη χρημάτων και η "στάση" της οικονομίας που υπάρχει στη χώρα μας δεν άφησε πολλά περιθώρια των ΠΑΕ που αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες άντεξαν περισσότερο από όσο μπορούσαν.
Πριν την έναρξη του διοικητικού συμβουλίου υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΟΠΑΠ Σωτήρη Σπανίδη, τον οποίο ενημέρωσαν για ακόμη μια φορά για το αδιέξοδο που βρίσκεται το πρωτάθλημα. Οι ομάδες με δυσκολία συγκεντρώνουν τα χρήματα για τα ταξίδια τους, τα παιχνίδια καθυστερούν να αρχίσουν λόγω της δυσκολίας καταβολής των εξόδων διαιτησίας και το κυριότερο, οι ποδοσφαιριστές είναι ανασφάλιστοι.
Σημειώνεται ότι, αυτή η αντίδραση δεν επιλέχθηκε ως μετρό πίεσης προς καμία πλευρά διότι απλά δεν υπάρχει δυνατότητα να συνεχίσουν. Άλλωστε τόσο ο ΟΠΑΠ, όσο και η Κυβέρνηση δεν μοιάζει να νοιάζονται για το μέλλον του ποδοσφαίρου, όπως και της χώρας.
Με αυτές τις συνθήκες και χωρίς να υπάρχει διέξοδος οι ομάδες σκέφτονται και το ενδεχόμενο του Ερασιτεχνισμού ώστε να αποφύγουν όλες τις κρατήσεις και τις υποχρεώσεις που τις συνοδεύουν.
H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα, όπως αναστείλει τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2 από τις 13.02.2012, εξαιτίας των οικονομικών αδιεξόδων και της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες, που έχουν περιέλθει οι ΠΑΕ και η διοργανώτρια, δεδομένης της μη εισροής εσόδων από οποιαδήποτε πηγή, από τα τέλη Μαΐου 2011 έως και σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: